rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Jabol bez urazy ale jak chcesz szybciej schudnac to musisz szybciej dreptac hehhe no coz nie zawsze jest wszystko latwe kurde ja mam za to problem jak przytyc przez rower z 3 kg heheh a mam niecałe 16 np dzis po gorkach 400 przewyzszen na 34 km sred 29,5 km/h i z 1 litr płynow wypocony
jabol Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Myślę że najlepszym treningiem dla mnie będzie regularna jazda. Dzisiaj zrobiłem 47 km ze średnią 16,7 km/h. Najpierw jeździłem z szybszym kolegą, potem połowę tego dystansu jeździłem wolniej. Zmęczyłem się, ale myślę że pojechałem dobrze (przebyłem astmę, teraz nie dokucza). Dużo jeżdżę w strefie tlenowej (no chyba że kolega mi odjeżdża). Postaram się (jak Bóg da) zrobić w tym roku 2000 km. Pokonałem już 900. Mam teraz sporo czasu, więc pewnie będę jeździć codziennie. Nie wyobrażam sobie jeżdżenia mtbekiem ze średnią 27 czy 30 km/h na dystansie np. 40 km. Mam opony czołgowe 2.1 i siłą rzeczy nie będę tak szybko jeździł. Pozdro.
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 jazda z srednia 30 km/h to kwestia traningu kto wie za 2/3 lata moze tez tak bd smigac a co do opon tez mam takie nie mam szosy dosc lekkiego gorala 11,5 kg W twoim wypadku jak chcesz nie tylko jezdziec ino za kilka lat startowac jest podstawa dobrze zbudowaniej bazy a jesli chodzi o twoja wage nie martw sie po regularnej jezdzie sam brzuch zniknie:P heheh
Polon Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 Co sądzicie o trenowaniu umiejętności w miejscu na fotkach na moim bikelogu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.