crazybiker Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam Serdecznie!!! Poniżej prezentuję linka do doskonałego serwisu który zdecydowanie utrudni życie złodziejom i innym czarnym charakterom. Wystarczy że zarejestrujecie swój ukochany bike na stronie!!! Pozdrawiam BazaRowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nie wnikam w szczegóły organizacyjne i skuteczność takiej strony, ale co tam, nic nie zaszkodzi, każda inicjatywa tego typu jest dobra. Rejestruje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ja również należę - jeżeli jakaś zła osoba chciałaby ukraśc moje cudo......to kazda nawet najmniejsza szansa odzyskania go byłaby bardzo ważna.................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Zarejestrowany Nie wiem jaka jest skuteczność tego serwisu, ale zawsze lepsze to niż nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdzu5 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ciekawa inicjatywa, może się zapiszę. Świetnie zrobiony filmik promujący serwis. Gratulacje dla twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amtbs Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 hm, a co jeśli nie mam numeru seryjnego ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejf86 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jeśli nie masz numeru seryjnego ramy, to dobrowolnie zgłoś się na Policję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3131 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jeśli nie masz numeru seryjnego ramy, to dobrowolnie zgłoś się na Policję. W celu ? Skonfiskowania roweru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ładna rzecz rzeczywiście Co prawda kupujący na giełdach itp z reguły mają mniejsze opory moralne, ale warto promować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zarejestrowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych?? kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ? Przyłączam się do tych dwóch pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazarowerow Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam W odpowiedzi na pytania "Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych??" "kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ?" zbieramy minimalne ilości danych jakie są konieczne do funkcjonowania serwisu (mail i miasto) właśnie aby zminimalizować takie obawy, jesteśmy osobami prywatnymi, inicjatywa jest niekomercyjna, przedstawiamy się z imienia i nazwiska, mówimy że nie będziemy przekazywać firmom danych jakie zbieramy, bo nie będziemy tego robić, nie wiem jeszcze jakie zapewnienia możemy zrobić aby przekonać do naszego serwisu autorami są Łukasz Ceranka i Jan Namedyński właścicielem domeny jest Jan Namedyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Zarejestrowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazarowerow Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 zauwazylem ciekawe foldery gdy dodajesz zdjecie moglbys sie podzielic co ciekawego masz w tych folderach bo jak jakies zakazane rzeczy to powienes poprawic swoj film... a rower zarejestruje jak kupie nowy w zime jeszcze kilka innych smaczków wstawiliśmy do filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Obecny i zarejestrowany. Panowie Luzik trochę wiary w kolegów chcą dobrze a nasze dane i tak wyciekają przez google dzięki koledzy z BAZY naprawdę doceniam to co robicie:) byle więcej takich akcji a złodziejom złapanym na gorącym obcinanie rączek i będzie oki!!! ( jak w średniowieczu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
put3k Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 "Jan Namedyński" czy kolega ma coś wspólnego z plfoto.com ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Idea świetna, ale wykonanie takie sobie. Rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu tego rozwijać, ale czytałem, że kilka osób na ochotników się zgłosiło, żeby rozwijać serwis i jedyną informację jaką dostali to w stylu "damy radę sami". Było to w zeszłym roku i nic do dzisiaj. Zaintrygowany dlaczego CentrumRowerowe nie współpracuje z bazą (w końcu to duży sklep) napisałem do nich i co? Okazało się, że sklep do nich pisał dwukrotnie i nie było żadnej reakcji, żadnych wyjaśnień. Czatowałem na naklejki bazy. Zdobyłem kilka sztuk w Cyklotour.com i co? Miały błąd ortograficzny! Napisałem do bazy - odezwu zero. Cyklotur chciał mi naklejki wymienić za darmo, ale nie mogą się doprosić o poprawną partię od bazy. Taki nijaki ten serwis jednak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malami Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam W odpowiedzi na pytania "Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych??" "kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ?" zbieramy minimalne ilości danych jakie są konieczne do funkcjonowania serwisu (mail i miasto) właśnie aby zminimalizować takie obawy, jesteśmy osobami prywatnymi, inicjatywa jest niekomercyjna, przedstawiamy się z imienia i nazwiska, mówimy że nie będziemy przekazywać firmom danych jakie zbieramy, bo nie będziemy tego robić, nie wiem jeszcze jakie zapewnienia możemy zrobić aby przekonać do naszego serwisu autorami są Łukasz Ceranka i Jan Namedyński właścicielem domeny jest Jan Namedyński Proszę Mi powiedzieć a ile udało się odzyskać rowerów w tej bazie rowerów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Fajnie że odkopałeś ten temat bo ostatnio sam interesowałem się stroną. Nikt nie wie czy funkcjonuje i co się z nią dzieje. Ponoć kontakt z twórcami zerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 22 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Odkopałaś. To kobieta. Zarejestrowałbym się, ale skoro piszesz, że nie ma z nimi kontaktu, to się wstrzymam. Może jednak któryś z forumowiczów wie coś na temat tej stronki i podzieli się informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Właśnie chyba na forum tylko że w innym temacie poruszana była dyskusja na ten temat, ale zobaczymy, też chętnie dowiem się co ze stroną. Jednak taka naklejka na moim mieszczuchu skutecznie odstraszała by złodzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Strona jest samowystarczalna. Tzn. Nie potrzebuje twórców do działania. Ludzie się sami rejestrują i sami sprawdzają rowery. Szkoda tylko że nie jest rozwijana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humelix Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zawsze jednak coś;] My BIKE też już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.