Skocz do zawartości

[rower] dual czy dh - wybór

banan007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja miałem blade i go polecam w 100% nic nie zmieniałem a leciałem na nim chyba każdą hope w łodzi (opony sie tylko ścierają)

tylko że ja kupiłem za 1600zł z kaskiem 661

kross sign hmm.. nie miałem go ale patrząc na specyfikacje dobry rower jakby miał tarczówki i zamiast tego RST przynajmniej duracza polecił bym go ale .. no sam widzisz

Gianta sobie odpuść

Te rowery to typowe "duale" w żadnym wypadku nie do DH

Napisano

A czy przerzutki niebedą przeszkadzały ? przy wiekszych hopkach? i czasami nawet wypadu do skaty parku? bo kumpel doradza mi wziaść NS holy 09 co lepsze??

Bo mówi ze przerzutki i spoki nietrzymaja sie siebie

Napisano

musisz sie zdecydować CZy chcesz rowerem jeździć po lesie i jeździsz szybko po kamiieniach wybojach i skaczesz na nim po hopkach

czy skate park tricki i beton

Tego raczej nie pogodzisz

Chyba że dasz rade robić triki na widelcu z skokiem 170 mm :) (streetowe)

Napisano

raczej te leśne drogi tylko ktory z tych 4 rowerów sie nadaje najbardziej i wart swojej ceny? northtec blade09 kross sign ds giant brass czy ns holy 09???

Napisano

Yoo

ja tez mam ten problem:

chce kupic rower do streetu i DH za... 1800

i nie mam pojęcia co.

bardziej niz jezdzenie po gorach preferuje zjezdzanie z nich i moze jakies skakanie na skoczniach

myslalem ze np Giant brass 2 bedzie dobry

czekam na wasze propozycje

Napisano

ile razy mam pisać że dh i treet to zupłnie co innego ...

Kolego banan ja jeździłem w lesie na bladzie i super sie jeździło więc go polecam (lekki fr)

Napisano

blade ma na pewno lepszy armortyzator i rame pancerną naprawde, kółeczka też wytrzymałe korba z 2 klasy wyższa

dla mnie ten brass gorszy od signa jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...