marcinkrakow Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 witam mam problem , To co zaznaczyłem na czerwono trze mi o tarcze, ale nie w każdym miejscu tylko tak przez pół obrotu koła .Jak odkręciłem koło to taka śrubka wyleciała z tego co na czerwono zaznaczyłem. Ta śrubka powinna być tam tak luźno włożona ? bo u mnie nie była przykręcona. Czy wystarczy tarze wygiąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jak dla mnie wygląda to na śrubę trzymającą dwie części korpusu zacisku hamulca ze sobą, czyli powinno być zakręcone. Powiedz mi, ten hamulec w ogóle hamuje? Bo jeżeli tak to pewnie się mylę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dobry to jest raczej patent pt. pływający zacisk - rower klasa makro 199 pln + kopa jaj. Moim zdaniem jedyne rozwiązanie to zwiększenie dystansu od strony piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.