Artro Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Siema, sluchajcie lubie sobie wlaczyc eske podczas przegladania internetu, jednak jedyny kanal jaki mi nie dziala to wlasnie... Eska Rock Tez macie taki problem? Nie wiem jak z normalnym odbiorem, juz nie pamietam na jakich falach jest Eska Rock I jeszcze mam pytanie o ktorej dokladnie godzinie w porannym w-fie (ogladam na youtubie) jest wojewodzki i figurski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AertE Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Fale dla swojego miasta (lub pobliskiego) znajdziesz na www.eskarock.pl w prawym górnym rogu strony. Z odbiorem jest jednak różnie, mi w Gdańsku poprawnie odbiera tylko przy ustawieniu mono, natomiast jeśli słucham przez Internet nie ma żadnego problemu zarówno na oficjalnej stronie (chociaż potrzebna była wtyczka) jak i przez JetAudio (nie wiem jak z innymi programami). Wojewódzki i Figurski kończy się o 10 a zaczyna chyba o 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trucho Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mi w Wawie eska rock działa bez problemu. Ale i tak rzadko zdarza mi się trafić na Wojewódzkiego i Figurskiego w radio. Ale często sobie z torrentów ściągam wieczorem i słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.