wigry Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jest Ktoś posiadaczem tych okularów ? Chciałem coś na jezdzenie pomiędzy godz. 16 a 22. Z tego co czytałem to do jeżdzenia w nocy tylko bezbarwne,a może te akurat rozjaśniają ? PRO BOOST - okulary sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 W nocy najlepiej jeździ mi się w szkłach białych. Takie żółte to raczej na mgłę/deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja mam te okulary, dokładnie z tymi samymi szkłami. Powiem Ci, że na początku to może i były fajne. Wieczorami często nie jeżdżę, ale jak już się zdarzy, to jako tako, dają radę (chociaż o wiele lepiej widać drogę, kiedy je zdejmiesz). Mimo wszystko, sam teraz chciałbym niewielkim kosztem zmienić te okulary na jakieś z białymi szkłami. Oczekuję od nich tego, żeby chroniły moje oczy przed owadami, rozjaśnianie czy przyciemnianie jest dla mnie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wigry Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Szkoda bo tego modelu nie ma z białymi szkłami...w centrumrowerowe.... No nic,dzieki za pomoc,szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wigry Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ogólnie,że są to wiem ale akurat kupuje SPD w centrumrow. to chciałem za jednym zamachem,a tam nie mają z dwóch miejsc nie chce zamawiać bo 2xkoszty wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 mam ten model z białymi szkiełkami i czarnymi poprzedni model miałem z żółtymi i jak za taką cenę to jest "pro" Ciemne używam tylko przy dużym słońcu a i w terenie czasem wolę białe założyć nawet przy bezchmurnym niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wigry Napisano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 mam już :] leciutko sa przybarwione chociaż to przezroczyste szkla jakieś 5-10% różnicy po zdjeciu troche wygladam w nich jak sowa takie dużeee czarne brwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ja też sobie sprawiłem te okularki, na razie z czarnymi szkłami, ale kupie pewnie żółte i białe. Pretekstem było zgubienie okularów B-skin z wymiennymi szkłami, które okazały się beznadziejne do jazdy. A te są naprawdę dobre i do tego za niewielką kasę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja kupiłem w Decathlonie z wymiennymi szkłami - "czarne i białe" bardzo wygodne rozwiązanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.