smjnns123 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Chciałem złożyć rower. Z tego co widzę to znacie się na tym. W tym momencie mam problem jeśli chodzi o zakup sterów, widelca i mostka a head. Nie mam też linek i pancerzy. Resztę mam. Problem z widelcem mostkiem i sterami jest taki, że nie do końca wiem w jak ich typ ma się do ramy. Na allegro widzę bardzo dużo rodzajów sterów, wiem że moje muszą być 1 1/8, jednak widzę, że mogą być Klasyczne (nabijane), zintegrowane lub semi zintegrowane. Rozumiem, że zależy to od ramy lub widelca ale jak to sprawdzić? Zastanawiam się nad kupnem widelca szosowego ale nie wiem skąd dowiedzieć się na jakie stery on jest? czy wystarczy, że jest 1 1/8 cala i będzie pasował jeśli rama tez jest 1 1/8 cala i stery są pod 1 1/8 cala nie muszę się martwić o ich klasyczność zintegrowalność lub semi zintegrowalnośc? skąd wiedzieć jaki widelec do jakich sterów i ramy? Zaznaczam, że chcę kupić mostek ahead Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz:) Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.