philips Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam, może ktoś z was korzysta z programu MapSource + Mapa GPmapa NT 2008.4 oem i wyznacza sobie trasy rowerowe, problem polega na tym że po wyznaczeniu trasy w programie, robię sobie Wyślij do urządzania (w moim przypadku n72 z programem Garmin Mobile XT) wybieram sobie Trasy, trwa wysyłanie po wysłaniu sprawdzam na fonie trasę jest, tj, nazwa się zgada ale no właśnie trasa jest całkiem inna zrobię sobie kolejną testową to samo, za każdym razem mam taką samą trasę, której nigdy nie robiłem w programie MapSource. Zarówno mapa w tel. jak i w programie są odblokowane. Będzie wdzięczny za każde informację bo wyznaczanie tak trasy a potem jazdą z GPS to duże ułatwienie na wycieczkach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Spróbuj przesłać nie trasę wyznaczoną automatycznie (jak rozumiem po zaznaczeniu punktu startu i końca) przez MapSource, a track wyrysowany ręcznie przez zaznaczenie kolejnych punktów. Zmień nazwę tracka na: ACTIVE LOG 001 Może to pomoże. Też miałem problemy z wysyłaniem np długich tras do eTrexa, ale jest już ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philips Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pomogło dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Właśnie, problem polega na tym, że MapSource wysyła tylko punkty zaznaczone przez użytkownika, a urządzenie samo wytycza trasę, stąd ta różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.