Skocz do zawartości

[GPS] Mapsoruce

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, może ktoś z was korzysta z programu MapSource + Mapa GPmapa NT 2008.4 oem i wyznacza sobie trasy rowerowe, problem polega na tym że po wyznaczeniu trasy w programie, robię sobie Wyślij do urządzania (w moim przypadku n72 z programem Garmin Mobile XT) wybieram sobie Trasy, trwa wysyłanie po wysłaniu sprawdzam na fonie trasę jest, tj, nazwa się zgada ale no właśnie trasa jest całkiem inna :P zrobię sobie kolejną testową to samo, za każdym razem mam taką samą trasę, której nigdy nie robiłem w programie MapSource. Zarówno mapa w tel. jak i w programie są odblokowane.

Będzie wdzięczny za każde informację bo wyznaczanie tak trasy a potem jazdą z GPS to duże ułatwienie na wycieczkach rowerowych.

Spróbuj przesłać nie trasę wyznaczoną automatycznie (jak rozumiem po zaznaczeniu punktu startu i końca) przez MapSource, a track wyrysowany ręcznie przez zaznaczenie kolejnych punktów.

Zmień nazwę tracka na: ACTIVE LOG 001

Może to pomoże. Też miałem problemy z wysyłaniem np długich tras do eTrexa, ale jest już ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...