tsunami Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Uwaga! Uwaga! Poznańska Masa Krytyczna zaprasza na kolejne przedstawienie! Tylko 26 czerwca na ulicach Poznania odbędzie się wielki show! Jak zawsze zapewniamy niezapomniane wrażenia! Słowem - odjazd! Zapraszamy! Stary Rynek, 26 czerwca 2009, wejście już od 18.00! www.poznanskamasakrytyczna.blogspot.com
Diensdale Napisano 23 Czerwca 2009 Napisano 23 Czerwca 2009 a powiedz mi jak kwestie organizacji rozwiazecie w przyszlosci :?: Slyszalem, ze UM dowalil Masie, ze to nie manifestacja, a impreza masowa. Ten 26 czerwca to legal jest :?:
TocaS Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Pół legal pół nie legal Dziś Legal Pieszo Kto był zgłaszać się !
Mikan Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 mam 30km z domu i obawiałem się pogodowej powtórki z wczoraj, więc nie tym razem Mam nadzieję, że żadnych starć z siłami prewencji nie było? Po środowej akcji jak policja wlepiła mandaty artystom odgrywającym spektakl na ulicy w ramach "Malty", myślę, że można się wszystkiego po nich spodziewać ;]
daVe Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Obecny! Legalnie, oraz trochę mniej Kilka zdjęć tutaj.
TocaS Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Było spokojnie moim zdaniem, widze, że na pierwszym zdjęciu jestem z kumplem i na tym gdzie Twoja twarz jest
daVe Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Jeszcze kilka zdjęć tutaj: http://www.mmpoznan.pl/5740/2009/6/26/masa...a?category=pics PS No to teraz jestem sławny
Elo78 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 daVe widziałem ciebie , stałem nawet obok z kumplem
Elo78 Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 Dlaczego jak coś napisze w tym dziale to nikt nie odpowiada potem?
TocaS Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 Mnie nie pytaj Wygląda na to, że mało osób było na masie z forum.
TocaS Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 No Ciebie widziałem bodajże, na pewno ramę GT białą, bo po ramach przeważnie ludzi kojarzę ...znów kolegi z Birią nie widziałem. Jeszcze trochę i kolejna masa
daVe Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 Tak, tak - biały GT. Stałem na lewo od Was Niestety u mnie najbliższa masa pod znakiem zapytania. Kilka dni temu posypało mi się lewe kolano i teraz mam problem z jazdą na rowerze. A w końcu jest czas... Jak pech to pech
TocaS Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 U nas z kumplem może być problem z pracą, ciężko będzie się zwolnić.
twardywylajtowany Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 ja tez bylem, dla mnie ta piesza wedrowka to kpina, dobrze ze zrobilismy tego nielegala i sobie posmigalismy po miescie, mam nadzieje ze to byl pierwszy i ostatni raz, bo jak tak dalej bedzie to nie ma sensu robic legala..... pozdro! do zobaczenia na nastepnej masie p.s. mnie tez widac na kilku fotach dobrze ze sa te foto
TocaS Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 Witam, kolejna masa za nami, był ktoś ?? Całe szczęście odbyło się bez pieszej wędrówki. Zrobiliśmy około bodajże 13-15 km. Trasa ?? hmm musiałbym przeanalizować na szybko nie napiszę. Album z fotosika: http://cyclooxy2.fotosik.pl/albumy/667902.html
TocaS Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Trasa: Stary Rynek – Szkolna – Podgórna – Marcinkowskiego – Pl. Wolności – 3 Maja – Pl. Ratajskiego – Libelta – Kościuszki – Św. Marcin – Rondo Kaponiera (3 okrążenia) – Roosevelta – Dąbrowskiego – Mickiewicza – Jeżycka – Kościelna – Wąska – Poznańska - Kochanowskiego – Słowackiego – Wawrzyniaka – Dąbrowskiego- Staszica – Szamarzewskiego – Kraszewskiego – Jackowskiego – Polna – Szamarzewskiego – Długosza – Dąbrowskiego – Szamotulska – Marcelińska – Wojskowa – Grunwaldzka – Rondo Nowaka-Jeziorańskiego (2 okrążenia) – Grunwaldzka – Wojskowa – Wyspiańskiego - Strusia – Małeckiego – Gąsiorowskich – Głogowska – Towarowa – Niezłomnych – Krakowska – Kazimierza Wielkiego – Mostowa – Wielka – Stary Rynek.
TocaS Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 Kolejna masa za nami, a tu cisza jak makiem zasiał. Kto był zgłaszać się ! 5 lat minęło od pierwszej Poznańskiej Masy Krytycznej. W związku z tym trasa masy miała przypominać rower. Niestety jak zwykle nie obyło się bez nerwowych kierowców. Jeden z masowiczów stracił tylne koło niestety i masę skończył przed czasem. Kierowca samochodu przyspieszył i uderzył w tył roweru, dobrze, że kolarzowi ni się nie stało. Swoją drogą to ciekawy jestem jak kierowca rozwiązał sprawę z rowerzystą - koło mogło kosztować w granicach 900-1200 zł. Pozdrawiam
TocaS Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 http://forummasa.dee.x12.pl/viewtopic.php?f=2&t=150
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.