cusek Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nie wiem piszę w dobrym dziale, jeśli nie proszę modów o przeniesienie. Potrzebuje kupić pokrętło regulacji wstępnej dla XCR LO, i zastanawiam się gdzie? Widział ktoś jakiś sklep suntoura z takimi częściami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 napisz do importera - firmy Eurobike. www.eurobike.pl Może oni coś Ci pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzięki już napisałem wie ktoś coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 tak, ja wiem - eurobike i tylko eurobike. Mają tą część a 100%. Nikt inny nie zajmuje się serwisem suntoura. A po co Ci w ogóle to pokrętło (a właściwie cały korek z regulatorem)? Ta regulacja i tak nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 eee, wiem że nic nie daje ale aktualnie nie umiem wkręcić mojego, tak dziachrałem ten plastik, jak kupie nowy to kupie też kluczyk do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tak mają to;) Już paczuszka idzie do mnie a kluczyk do tego 8zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A po co Ci w ogóle to pokrętło (a właściwie cały korek z regulatorem)? Ta regulacja i tak nic nie daje. Swoją drogą u mnie na przykład daje Niedużo, ale robi różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.