Skocz do zawartości

[rama] Giant Rincon

PP89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Troche poczytałem, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Mój rowerek ma już z 5-6 lat, to Giant Rincon z ramą Giant AluxX, aluminiowa, technologia Fluid Form. Rower jest już zużyty i chce czegoś świeżego :) . Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czy warto rozbudowywać go na tej ramie? Czy będzie dobra do amotorskiej jazdy "wszędzie", ale głównie las, trudny teren? Ogólnie rower nie był katowany, ani nie był uszkodzony.

Napisano

Jakim funduszem dysponujesz na nowy rower? Jeżeli więcej niż 1000zł, to na razie nie warto sobie tym giantem zawracać głowy.

Sam ulepszyłem i usprawniłem już kilka starych markowych rowerków, ale zawsze trochę to kosztuje i trzeba mieć spory zapas części i narzędzi.

Daj fotkę tego gianta i jakąś minimalną sepcyfikacje.

Napisano

Jak będziesz miał jednorazowo około 1300zł to się nawet nie zastanawiaj i kupuj nowy rower, np krossa levela. Różnica będzie diametralna w porównaniu do tego Gianta. Jego rozbudowa pochłonie równie dużo twoich pieniędzy, a efekt mimo wszystko będzie gorszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...