kuba206 Napisano 21 Czerwca 2009 Napisano 21 Czerwca 2009 Witam, na wstępie mam nadzieję, że dobrze zatytułowałem temat (jeśli nie to proszę o skorygowanie, bez bicia ). Teraz wracając do tematu po przeczytaniu prawie całego ostrego topiku widzę że wielu z was zaczynało od "klejonego koła" z piastą przystosowaną do przykręcenia wolnobiegu. Wydaje mi się, że co poniektórzy przesiedli się teraz na nieco bardziej wyrafinowane koła, a stare im zalegają. I tu moje pytanie może ktoś chciał by się pozbyć lub pożyczyć takie koło - najlepiej z okolic Wrocławia. Na chwilę obecną trudno jest znaleźć gotowe koło w przystępnych pieniądzach na allegro, a nie opłaca mi się składać nowego zestawu dla siebie jeśli nawet nie wiem czy mi to przypasuje... chociaż myślę, że przypasuje pozdrawiam KUBA
johndoe2 Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Jedź za tydzień na targ koło korony. Kup stare koło od szosówki za 20zł, odkręć kasetę, nakręć piaste z kontrą, zaklej i za jakieś 50zł max 70zł masz koło. A przypasuje na pewno.
kuba206 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Napisano 22 Czerwca 2009 Jedź za tydzień na targ koło korony. Kup stare koło od szosówki za 20zł, odkręć kasetę, nakręć piaste z kontrą, zaklej i za jakieś 50zł max 70zł masz koło. A przypasuje na pewno. no tak, ale czy nie będzie wtedy łańcuch krzywo?
MarcinN Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 No to najwyżej przełóż blat na drugą stronę korby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.