Jasiek7557 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Tak jak w temacie szukam dobrego serwisu zeby mi najlepiej w jeden dzien to zrobili. Moj XCR ma luzy o dziwo a mam go od miesiaca dopiero. Chyba ze poprostu zle go nastawilem do jezdzie po gorkach zjazdy,podjazdy(na polowe pokretlem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jak masz go od miesiąca, to jest jeszcze na gwarancji Idź do sklepu gdzie go kupiłeś, ale nie wydaje mi się, żeby luzy w takim tanim amorze podlegały gwarancji, po prostu ten typ tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek7557 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Te luzy i halasy pojawily sie od niedawna a z gwarancja to bedzie trudno poniewaz kupilem go na allegro:P. Ale mam ksiazeczke serwisowa calego roweru i moge go oddac w Warszawie ale i tak na moj koszt wiec.... PS.Niestety kross za darmo nie lubi naprawiac swojego sprzetu jak widac .... Chyba ze wezme gwarancje z rekojmi to wtedy moze byc inaczej. Moze ten amortyzator nie nadaje sie do ostrej jazdy gorskiej i trzeba bedzie uzbierac z 500 zl na amortyzator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Housik Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 te amortyzatory tak maja jedne pochodzi więcej drugi mniej, sam go miałem później kolega. Jednym słowem tragedia. Moze ten amortyzator nie nadaje sie do ostrej jazdy gorskiej i trzeba bedzie uzbierac z 500 zl na amortyzator? oj nie, bardzo szybko sie "pogubi" na górskiej trasie. 500zł to minimum, najlepiej kupić używany lub w idealnym stanie z rozbiórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.