kpmc Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 poszukuje dampera do enduraka,jednoosiowca mongoose otero-dobrze żeby miał system zapobiegający bujaniu i ewentualnie blokadę, dł.montażowa to 165 mm ale 170mm tez wejdzie-widziałem takie firmy dnm. jakie byscie polecali? cena podana jest elastyczna.ogladałem rock shox bar 2.1, manitou swinger x3 (ale drogi trochę-ok 900zł.),dnm ao-30rc (nie znam ceny), suntoura epicona...może powiecie, który z nich byłby najlepszy a może podacie jakieś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Bara sobie od razu odpuść. A swingera masz tu za 800 zł, jakbym miał wolną gotówkę to bym się skusił: http://allegro.pl/item664902032_manitou_sw...per_165_mm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 BARa zdecydowanie nie polecam, to mocno średni damper, który praktycznie od razu nadaje się do wymiany na coś lepszego. Z tych co wymieniłeś to tylko Swinger Air. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 chtny na FOXA rp23? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpmc Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 foxa chętnie...ale serwis drogi-no ale coś kosztem czegoś (jakość i klasa za cenę serwisu). a masz na sprzedanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ile liczysz sobie za tego Foxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpmc Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no dobrze-z tych co podałem to manitou polecacie-a może ktoś ma jakieś inne propozycje???w ogóle jak się spisują te amorki dnm'a?-bo mam możliwość zakupu takiego używanego (model ao-30rc)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.