letitbe Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 Witam, mam problem z założeniem tylnej przerzutki SRAM X.7 Wcześniejsza SRAM 7.0, rozwaliła się na mocowaniu. Dokręcam X.7 do końca a mimo to jest luz..."poziomy" tak jakby śruba nie wkręcała się do końca. Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? Edit: Eh pokićkałem linki ;/ Sorry, proszę o przeniesienie piętro wyżej;)
Mod Team durnykot Napisano 20 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2009 Witam, mam problem z założeniem tylnej przerzutki SRAM X.7 Wcześniejsza SRAM 7.0, rozwaliła się na mocowaniu. Dokręcam X.7 do końca a mimo to jest luz..."poziomy" tak jakby śruba nie wkręcała się do końca. Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? Edit: Eh pokićkałem linki ;/ Sorry, proszę o przeniesienie piętro wyżej;) Domyślam się,że luz jest na głównej śrubę mocowania przerzutki do ramy? Po dokręceniu jest wyczuwalny luz poprzeczny do osi śruby ( góra-dół, lub na boki)? Taki urok X7. W trakcie eksploatacji luz się troszkę powiększy- i już taki zostanie. BTW- jak założysz łańcuch to pewnie luzu już nie czuć?
Timon92 Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 Moja X7 też tak ma, problem znika po założeniu łańcucha. Nie wpływa to na pracę.
letitbe Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 Ufff to mnie uspokoiliście...już chciałem wkładać jakieś podkładki. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.