skydancer Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dziś byłem świadkiem jak młoda dziewczyna wychodziła z Auchan w Piasecznie i ku wielkiemu zdziwieniu nie zastała już swojego roweru tam, gdzie go przypięła. Sądząc po tym jak przypięty był rower jej koleżanki (linka), złodziejowi zajęło to może jakieś 10 sekund. Tak więc przestrzegam - tam też kradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nic w tym nadzwyczajnego, mojemu koledze ukradli jak podjechał do kiosku zeby kupić gazetę i mu ukradli, taki kiosk z okienkiem gdzie się stoi na dworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wszędzie kradną zwłaszcza że sezon w pełni i są ludzie co na szybko kupią bika bez papierów Tak więc albo mocny łańcuch do przypięcia albo nie spuszczamy bika z oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Achhh.... czasem zostawiam swój pojazd po Auchan na kilka minut. Jakoś zawsze wydaje mi się, że jest w miarę bezpieczny. Teraz to raczej już mi się nie przytrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.