Skocz do zawartości

[xc]Otwarte Mistrzostwa Wrocławia w kolarstwie górskim 20.06.2009rr

mtbikeer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na pierwszej edycji było nas 3 ;) Ale wtedy taka pogoda była że ojacie. Nawet nie zauważyłem tego wyścigu, ale co mi tam, przyjadę chyba :(

Aha, startowe 0zł :) ogór.

EDIT: 4 nas było! Zwracam honor xd

Napisano

A te zawody to sa na zasadzie XC czy maraton, chodzi mi o to, czy jezdzi sie wiele krotkich petli, czy jest dluzsza trasa?

Napisano

XC i to na naprawdę krótkiej pętli :D

ALE UWAGA: Dzwoniłem do pana Klimczaka przed chwilą, na stronie jest niezmieniona data, ale tych zawodów jutrzejszych NIE MA, 2 edycja była 2 tygodnie temu, kolejne dopiero we wrześniu, ale nikt tej daty nie zmienił. Dobrze, że mnie coś tchnęło bo coś mi się tak wydawało, że na pierwszej edycji była mowa o kolejnej za tydzień i następnych we wrześniu. Tak więc NIE PRZYJEŻDŻAJCIE :P

Btw, jutro jest też maraton (czy to xc? 4 pętle po 9,5km) w Wieruszowie koło Kępna, czyli też niedaleko. Jeżeli ktoś jechałby z Wrocławia albo przez Wrocław i miał miejsce w aucie to chętnie się zabiorę, bo tam się nijak inaczej dojechać nie da. Jak coś proszę o info na PW, gg: 3670141 albo tel 785713917 :D

Tak samo poszukuję transportu na niedzielny maraton w Lubinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...