Skocz do zawartości

[sklep] Poszukuje sklepu w Szwecji

swiatek94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jako , że mój ojciec jest w Szwecji i za tydzień wraca pomyślałem , żeby pochodził i posprawdzał ceny rowerków , ale nie znam żadnych sklepów internetowych , żeby sprawdzić ceny i w ogóle.

Wiem , że na pewno Kross-ów tam nie dostanę , ale może jakieś inne rowerki (jakie są w Szwecji) popularne ??

Jeżeli ktoś wie to proszę o odpowiedź z góry dziękuje.

Napisano

Chlopie w kraju gdzie hamburger na stacji paliw kosztuje 120koron (ceny przed kryzysem) czyli 60zl odpusc sobie kupowanie roweru :/

Wiem, bo bylem w Szwecji i Norwegii. Oczywiscie zarobki sa tam OOOGROMNE, ale niemniej jednak ceny jeszcze OOOKROPNIEJSZE :icon_mrgreen:

Aha, a ostatnio w radiu slyszalem ze Oslo jest najdrozszym miastem europy, ale... Powodzenia :)

Swoja droga ladnie tam nie? W Oslo najbardziej podobalo mi sie multum fontann i wogole jest ladnie czysto schludnie i praktycznie nikogo na ulicy :D

No moze poza turystami :)

Napisano

Raczej marne szanse na dostanie czegoś w sensownej cenie. Nawet w UK, gdzie jest taniej niż w Skandynawii, mają droższe rowery i części niż u nas, chyba, że trafisz na wyprzedaże. Inna sprawa, że wybór jest przeogromny :icon_mrgreen:.

Napisano

Heh , po nie kąt spodziewałem się takiej odpowiedzi , ale tak jak napisał premier2 może będzie jakaś wyprzedaż , jak byłem rok temu to sklepy rowerowe miały bardzo dużą przecenę , a może się uda : P .

Znacie w ogóle jakieś sklepy w Szwecji czy nie bardzo ? , bo szczerze to zapomniałem.

No pięknie tam o wiele lepiej niż w Polsce(ogromne Metro,sklepy,porządek itp.) , tylko za dużo tam narodowości ; p

Napisano

Dzięki , tylko w tym sklepie online są tylko części do roweru tzn. są rowerki , ale jest ich mało . Jedyny który tam znalazłem to Yeti ARC który kosztuje na polskie 3600zł a doczytałem , że ma Fox F100 RLC wartego 2000zł , ciekawe jak reszta osprzętu ?

Napisano

W Polsce ile kosztuję ten YETI ? . W ogóle to szukam fulla , do tych 3 tysięcy może bym coś znalazł . Tylko te sklepy rowerowe są już nie ważne bo tekst jest z 2000r ;/

Napisano
wygląda na to, że na XTR, mostek i sztyca Thomsona

YETI

Jeżeli faktycznie jest za te pieniądze, to myślę, że warto

jest 9000 koron za rame Yeti. Za cały rower to poniżej 10000zł bym sie nie spodziewał. Yeti to dosć kultowa amerykańska firma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...