Drozdzu5 Napisano 26 Czerwca 2009 Autor Napisano 26 Czerwca 2009 Oł, żesz ty...! Zapowiada się wybitnie ciekawie. :-) Mam nadzieję, że myjki do rowerów będą. No i jakieś prysznice by się przydały. Choćby wersje turystyczne, takie "na trawce". Skoro w Zdzieszowicach takie coś drugi rok z rzędu było, to w Krakowie gdzie będzie dużo bardziej błotniście, tymbardziej powinno.
omen Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Kubus18, dzięki za zdjęcia, zachęciłeś wszystkich na pewno Już widze rekację wszystkich kobiet pragnących gorąco powitać swoich wybranków wyczerpanych po maratonie ogromnym uściskiem i buziakiem (no i facetów gratulujących swoim lubym oczywiście ) . Coraz bardziej nie mogę się doczekać tej imprezy moja mi powiedziała, że będzie czekać z karcherem elegancko sie zapowiada co do błota.. Panowie czego wy się boicie ? ten wyścig to będzie kwintesencja MTB xDD już się nie mogę doczekać Padało całą noc ?
Kubus18 Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Padało całą noc ? Co tu dużo mówić http://www.youtube.com/watch?v=PxOmqiG5km0 Oby w niedziele nie padało...
Wowo3003 Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Ja mojej też oznajmiłem, że może sie gorzej ubrać, żeby jej nie było szkoda, bo ja jej nie przepuszcze Najwyżej też mnie z węża przeleci . A co do kwintesencji MTB i narzekania, to przecież nikt tu nie płacze, my się tylko niemożemy doczekac, jak zresztą Ty też
nisan Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Według najświeższych prognoz jutro w czasie wyścigu będzie padać. http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_lis...;cname=Krak%F3w Idę do rowerowego opony inne kupić, bo na tych co mam teraz to będzie jak na lodowisku. Ale jest szansa, że może nie będzie tylu ludzi co zapowiadali, w końcu nie wszyscy mają ochotę się taplać w błocie.
banana frog Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Padało chyba całą noc, rano około 9.00 prawie ulewa i lekka burza, od tego czasu stale choćby delikatnie kropi... Generalnie mokro masakrycznie
wojtekkrakow Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Się chyba przejadę dziś pod las wolski to dam znać jak dużo jest błota . Głowa do góry, byle nie waliło piorunami
Beton Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 JA was imo nie rozumie. We wocku marudziliscie ze ZA SUCHO JEST i ze moglo popadac teraz. teraz sie spełniło i popadało. i dobrze ze jest błoto bo to MTB.
Kubus18 Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Błoto jest okej, byle nie padało ;( Edit: Jakby na życzenie przestało padać
omen Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 JA was imo nie rozumie. We wocku marudziliscie ze ZA SUCHO JEST i ze moglo popadac teraz. teraz sie spełniło i popadało. i dobrze ze jest błoto bo to MTB. nie rozumisz ;D jak słyszymy "Maraton w Wrocławiu" to przypomina nam się świetna zabawa w błocie.. i tylko tam ona jest tak fajna
Sime Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Hahaha - Słowa klucze ( Wrocław, pole Kargula, kukurydza ). Podjazd pchasz, zjazd pchasz czyli ubaw na całego.
Kubus18 Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 I co? Wychylał ktoś dziś nochal zza drzwi? Wojtek byłeś w lasku? Jak bardzo jest źle? Cały dzień padało, teraz dopiero wyszło słoneczko. No nic, będę się rano decydował czy startować czy odpuścić.
rockrider Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Nie ma co odpuszczac. Mówi sie trudno i sie jedzie
jonnym Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Kubus18 mysle ze sie widzimy jutro a nie bedziesz odpuszczal...sie znajdziemy...
wojtekkrakow Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Nie byłem w lasku, wiadomo co tam jest Tylko niech nikt nie rezygnuje, można pojechać MINI, i w połowie drogi można decydować czy skręcasz w prawo do mety czy ciągniesz dalej MEGA. Kubus18 - namawiałeś mnie a teraz rezygnujesz? Patrz co dziś dostałem Ja mam tak słabe nogi ostatnio, praca, krótki sen, że masakra, ale co tam, najwyżej będę pchał
Kubus18 Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 No to jak ty jedziesz, to ja też Mam chyba jeszcze twoją komórkę...z rańca zadzwonię
rockrider Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 A mnie czeka wstawanie o 3 nad ranem i ponad 300km drogi Ale czego się nie robi dla roweru Nawet już folią go okręciłem
Kubus18 Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 A że tak zapytam nieśmiało, po co rower folią obklejać? Panowie, zaświecił promyczek nadziei nad jutrzejszym dniem, ICM zapowiada super pogodę(w porównaniu do dziś) http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_lis...;cname=Krak%F3w
Drozdzu5 Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Napisano 27 Czerwca 2009 "W porównaniu do dziś" - dobrze powiedziane, bo ICM tylko zmieniło skalę przy wykresie z opadami i teraz słupki stały się dużo mniejsze. Ale padać i tak pewnie będzie. Ja dzisiaj doszedłem do wniosku, że jak dla mnie to może padać taka fajna mżaweczka. Letni deszcz jest przyjemny. P.S.: Myślicie, że z rowerkiem na dachu bez żadnej folii da radę? Nic mu się nie stanie? Bo tak mi go szkoda na takie warunki wystawiać, hehe. ;]
MaRi Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Kruca bomba, niestety nie dostałem jeszcze części i nie mam sprawnego górala, a na szosówce pchać się nie będe. Może jutro się tam przejade zobaczyć jak to jest. Jak dobrze pójdzie, to za tydzień debiut w Tarnowie. Jak dojadę będzie rewela na razie moja max dzienna trasa to 40km, ale tylko po szosie. Pzdr J.
wojtekkrakow Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Ja za to mam obawy czy moje dancing ralphy podołają , innych opon na stanie nie posiadam .
jonnym Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 wojtekkrakow bedzie dancing a dla moich opon takie blota to "niby nic" wiec tez po dansuuje bo to ta sama guma i małe roznice...A tak powaznie to ralphy i nobby to na blota ciezko jest w nich jezdzic.pozdrawiam.
Drozdzu5 Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Napisano 27 Czerwca 2009 Ktoś ma doświadczenie z Maxxis Ignitor 26x2.1 w takim ostrym błotku? Nie miałem jeszcze okazji ich przetestować w takich warunkach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.