Skocz do zawartości

[uchwyt]Uchwyt na netbook'a

RomekS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Wiem, że temat może się wydawać dziwny, ale może ktoś się spotkał z uchwytem na netbooka np. do MSI Wind U100?? Posiadam właśnie ten model i również zaopatrzyłem się w GPS i to taka dobra sprawa, że przydałby się w czasie podróży rowerem. Zawsze wożę netbooka w plecaku i to mnie denerwuje bo za każdym razem jak chce sprawdzić swoją pozycję to muszę się zatrzymywać, wyciągać z plecaka laptopa, wyciągnąć nadajnik GPS i dopiero patrzę gdzie jestem.

Napisano

Ty no chłopie albo jeździsz rowerem, albo bawisz się komputerem... Jak ty to sobie wyobrażasz ?? Gdzie ty go chcesz mieć ?? Na kierownicy ;/ Jakoś nie mogę sobie wyobrazić lapka na rowerze. Kup sobie palmtopa, telefon z nawigacją albo normalną nawigację. To sobie zamontujesz do roweru.

Napisano

Panowie.. mam pytanie ponieważ mam komórkę SE K770i i czy pasowało by do nawigacji ??

( a czy potrzeba do tego internet ) ??

Napisano
Witam.

Wiem, że temat może się wydawać dziwny, ale może ktoś się spotkał z uchwytem na netbooka np. do MSI Wind U100?? Posiadam właśnie ten model i również zaopatrzyłem się w GPS i to taka dobra sprawa, że przydałby się w czasie podróży rowerem. Zawsze wożę netbooka w plecaku i to mnie denerwuje bo za każdym razem jak chce sprawdzić swoją pozycję to muszę się zatrzymywać, wyciągać z plecaka laptopa, wyciągnąć nadajnik GPS i dopiero patrzę gdzie jestem.

temat nie to że wydaje sie dziwny tylko jest dziwny, chłopie jakie ty trasy pokonujsz ze musisz cały czas w gps patrzeć,

mimo to jak juz uda ci się zamontować kompa na kirownicy wszycy prosimy wrzuć zdjęcie to działu "osobliwości" bedziemy mieć niezły ubaw,

zycze zdrowego rozsądku,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...