wab Napisano 18 Czerwca 2009 Napisano 18 Czerwca 2009 Otwarte Mistrzostwa Bydgoszczy W kolarstwie górskim 2009 21 czerwca 2009 roku - Myślęcinek Szczegóły: http://www.mtb.wsg.byd.pl/index.php?id=97&submenu=44
Pichu Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 Wybrałbym się ale niestety jestem bez kaskowiec jeszcze. Szkoda...
wab Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Napisano 19 Czerwca 2009 Cześć Wab,Wybierasz się? Tak, ...fotki będę pstrykał Wybrałbym się ale niestety jestem bez kaskowiec jeszcze. Szkoda... Kask się przydaje nie tylko na zawody, warto zainwestować
wab Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 a ktoś wogóle tam będzie startował ?? Mam taką nadzieję ...inaczej nie miał bym komu fotek pstrykać
agenciara Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 a chcesz popstrykać jak latają białe rowery na żołędziówce?? tak?? ojjjj niedoczekanie hehehe szkoda ze ustawiają trasy jak dla kaskaderów, chętnie bym się przejechała ;(
karolaxp Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 hihi ja będe startować więc już jedna osoba jest ) A co za żołędziówka za pewne jakiś osrty zjazd?? Ta trasa jest podobna do tej z Kujawi ?
wab Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 a chcesz popstrykać jak latają białe rowery na żołędziówce?? tak?? Na żołędziówce jeszcze nigdy nie udało mi się lotu pstryknąć... w innych miejscach owszem hihi ja będe startować więc już jedna osoba jest ) To na trudnych podjazdach i zjazdach ładnie się uśmiechaj aby na fotkach dobrze wypaść
agenciara Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 no niestety trasa z tego co widziałam i usłyszałam jest podobna (jak nie bardzo bardzo podobna/idealna) do tej z kujawii info: http://www.mtb.wsg.byd.pl/index.php?id=97&submenu=44
karolaxp Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 oj to ciężko bedzie a niby ma ta impreza slużyć promocji rowerów :/ A mi się wydaje że służy promocji wypadków rowerowych:) Ale zawsze można zejść ze zjazdu tak jak to ja robie
agenciara Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 no moooożna... ale traci się wtedy dużo do rywali, żal tylek ściska "one zjeżdżają a ja nie" to ja już wtedy wole się nie ośmieszać ;D bardziej trawię maratony niż XC... proponuję przejechać trasę przed zawodami, pierwsze starty o 11, może wyruszymy o 10'tej (przy źródełku) objechać trasę?
karolaxp Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 Kujawie przejechałam troche szłam, więc teraz też dam rade chyba ja tak bym była o 10.20przy źródełku bo przed 10 wyjade z mojej fordońskiej wsi
agenciara Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 o, a gdzie ta wieś fordon, bo ja to tyż z fordonu - bohaterów ja będę wyjeżdżać 9:30, pojadę szoską na zamczysko, więc jak byś się chciała przyłączyć to zapraszam przejadę jutro tą traskę przed zawodami i ocenię z którego punktu będę brała udzial w wyścigu, z siodelka czy z zza obiektywu
karolaxp Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 kasztelanka też chciałam myknąć przez zamczysko ale może nie tak wcześnie co już tak lepiej by brzmiało o 9:50 bo pewnie prędzej się nie wyrobie Z siodełka Moja siostra pojedzie jako fotograf
agenciara Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 ja jak się też nie wyrobię to pewnie na siebie natrafimy na szosie ale do zobaczenia w myslu
Pichu Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 o, a gdzie ta wieś fordon, bo ja to tyż z fordonu - bohaterów ja będę wyjeżdżać 9:30, pojadę szoską na zamczysko, więc jak byś się chciała przyłączyć to zapraszam przejadę jutro tą traskę przed zawodami i ocenię z którego punktu będę brała udzial w wyścigu, z siodelka czy z zza obiektywu Ja z bajki, to może razem pojedziemy?? Bo tez się wybieram.
Pichu Napisano 21 Czerwca 2009 Napisano 21 Czerwca 2009 Sorry , że post pod postem ale myślałem, że połączy w jeden z poprzednim. Wyjeżdżam 9:00, być może spotkamy się na trasie. Niebieski ITB na szerokich laczach + rowerzysta bez kasku ubrany w pomarańczowe spodenki . Pozdro
agenciara Napisano 21 Czerwca 2009 Napisano 21 Czerwca 2009 moja porcja fot http://picasaweb.google.com/agenciara69/IV...stwaBydgoszczy# sorrry za te szumy w slonecznym plenerze, nie zmniejszylam iso które zastosowałam w lesie daliście rade, nie wiem jak Wy to robicie, żadne tereny nie są Wam straszne, gratuluje wszystkim startującym już za samo stanięcie na starcie i nie spieprzenie stamtąd
Pichu Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Było ekstra. Wczoraj mimo, że nie startowałem, to trasę objechaliśmy razem z Agenciarą kilka razy. Były chwile strachu, bo momentami było bardzo niebezpiecznie i trudno. Dostałem porcyjkę adrenaliny i powiedziałem sobie: jeżdżeniu bez kasku w terenie mówię nie Dziś kupiłem i dołączyłem do grona ceniących sobie swoją głowę Nie jest może wysokich lotów ale zawsze to jakaś ochrona. A oto mój nowy nabytek Kask firmy KED - model Joker
wab Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Napisano 25 Czerwca 2009 moje foty http://picasaweb.google.pl/v4beri/ThuleCup...ecinek20090621# Pichu, gratulacje nowego nabytku, oby nigdy się nie przydał :-)
Pichu Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 Wab być może nawet się spotkaliśmy nie wiedząc o tym. O której robiłeś te fotki?
wab Napisano 26 Czerwca 2009 Autor Napisano 26 Czerwca 2009 Wab być może nawet się spotkaliśmy nie wiedząc o tym. O której robiłeś te fotki? Możliwe, fotki pstrykałem ok 14-16
Pichu Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Hmm około 14 jeszcze byłem. Pomarańczowo biała koszulka + pomarańczowe spodenki, tak byłem ubrany.
wab Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Napisano 30 Czerwca 2009 Ja byłem na białej Birii Nie widziałem Cie, pewnie dlatego że w leśnych ostępach polowałem na ciekawe ujęcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.