Skocz do zawartości

[mistrzostwa] Otwarte Mistrzostwa Bydgoszczy W kolarstwie górskim 2009

wab

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć Wab,

Wybierasz się?

Tak, ...fotki będę pstrykał :P

Wybrałbym się ale niestety jestem bez kaskowiec jeszcze. Szkoda... :D

Kask się przydaje nie tylko na zawody, warto zainwestować

Napisano
a ktoś wogóle tam będzie startował ?? :)

Mam taką nadzieję ...inaczej nie miał bym komu fotek pstrykać :)

Napisano

a chcesz popstrykać jak latają białe rowery na żołędziówce?? tak??

ojjjj niedoczekanie :):) hehehe

szkoda ze ustawiają trasy jak dla kaskaderów, chętnie bym się przejechała ;(

Napisano

hihi ja będe startować więc już jedna osoba jest :))

A co za żołędziówka za pewne jakiś osrty zjazd?? Ta trasa jest podobna do tej z Kujawi ?

Napisano
a chcesz popstrykać jak latają białe rowery na żołędziówce?? tak??

Na żołędziówce jeszcze nigdy nie udało mi się lotu pstryknąć... w innych miejscach owszem :)

hihi ja będe startować więc już jedna osoba jest :))

To na trudnych podjazdach i zjazdach ładnie się uśmiechaj aby na fotkach dobrze wypaść :P

Napisano

oj to ciężko bedzie a niby ma ta impreza slużyć promocji rowerów :/ A mi się wydaje że służy promocji wypadków rowerowych:)

Ale zawsze można zejść ze zjazdu tak jak to ja robie :)

Napisano

no moooożna... ale traci się wtedy dużo do rywali, żal tylek ściska "one zjeżdżają a ja nie" :) to ja już wtedy wole się nie ośmieszać ;D bardziej trawię maratony niż XC...

proponuję przejechać trasę przed zawodami, pierwsze starty o 11, może wyruszymy o 10'tej (przy źródełku) objechać trasę?

Napisano

Kujawie przejechałam troche szłam, więc teraz też dam rade chyba :) ja tak bym była o 10.20przy źródełku bo przed 10 wyjade z mojej fordońskiej wsi :)

Napisano

o, a gdzie ta wieś fordon, bo ja to tyż z fordonu - bohaterów :)

ja będę wyjeżdżać 9:30, pojadę szoską na zamczysko, więc jak byś się chciała przyłączyć to zapraszam :P

przejadę jutro tą traskę przed zawodami i ocenię z którego punktu będę brała udzial w wyścigu, z siodelka czy z zza obiektywu :)

Napisano

kasztelanka :) też chciałam myknąć przez zamczysko ale może nie tak wcześnie co :) już tak lepiej by brzmiało o 9:50 bo pewnie prędzej się nie wyrobie :P

Z siodełka :) Moja siostra pojedzie jako fotograf :)

Napisano
o, a gdzie ta wieś fordon, bo ja to tyż z fordonu - bohaterów :)

ja będę wyjeżdżać 9:30, pojadę szoską na zamczysko, więc jak byś się chciała przyłączyć to zapraszam :P

przejadę jutro tą traskę przed zawodami i ocenię z którego punktu będę brała udzial w wyścigu, z siodelka czy z zza obiektywu :)

Ja z bajki, to może razem pojedziemy?? Bo tez się wybieram.

Napisano

Sorry , że post pod postem ale myślałem, że połączy w jeden z poprzednim. Wyjeżdżam 9:00, być może spotkamy się na trasie. Niebieski ITB na szerokich laczach + rowerzysta bez kasku ubrany w pomarańczowe spodenki :) . Pozdro :)

Napisano

Było ekstra. Wczoraj mimo, że nie startowałem, to trasę objechaliśmy razem z Agenciarą kilka razy. Były chwile strachu, bo momentami było bardzo niebezpiecznie i trudno. Dostałem porcyjkę adrenaliny i powiedziałem sobie: jeżdżeniu bez kasku w terenie mówię nie :) Dziś kupiłem i dołączyłem do grona ceniących sobie swoją głowę :) Nie jest może wysokich lotów ale zawsze to jakaś ochrona. A oto mój nowy nabytek :D

dsc00241mhp.th.jpg

Kask firmy KED - model Joker

Napisano
Wab być może nawet się spotkaliśmy nie wiedząc o tym. O której robiłeś te fotki?

Możliwe, fotki pstrykałem ok 14-16

Napisano

Ja byłem na białej Birii

Nie widziałem Cie, pewnie dlatego że w leśnych ostępach polowałem na ciekawe ujęcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...