Skocz do zawartości

[przedni amortyzator] Rock Shox Dart 2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hamulec podejdzie. Z ramą to nie wiem jak będzie, ale nie sądzę, żeby był większy problem. A ile ważysz? Bo może się okazać, że Dart będzie za twardy dla Ciebie. Może coś od Suntoura? Np. Raidon albo XCR. Jeśli jesteś cięższym Bikerem to śmiało bierz Darta :wacko:

• Mod Team
Napisano

Pamiętaj, że Dart może mieć maksymalny rozmiar tarczy 160 mm.

Rozważ też Raidona z Air, bo można go dostać w podobnej cenie do Darta, a praca nieporównywalna i dowolne dostosowanie pod siebie.

Gość R3surrection
Napisano

darta kupiłem ojcu za 150zł to jest kawał twardego metalu, po prostu minimum do roweru. XCR będzie więcej wybierał

Napisano

Do tej pory, mój amortyzator nie działał w ogóle nie wiem co z nim jest, tarcze mam 160 falowane i chyba nie bede ich wymienial . Dołożyć mogę ale tak do 400 zł nie więcej .. Chciałbym jakiś ee prosty amortyzator bo jestem kompletnym laikiem w sferze serwisowania go jakiegoś dopompowywania czy coś ;) Chciałbym żeby co nieco jednak wybierał :P Ważę 67 kg :P

Napisano

No Raidony Air zaczynają się od 450zł. Czyli sporo więcej niż planujesz... Ale XCR będzie dobry dla Ciebie. Mój kolega jeździ na nim, a waży sporo mniej niż Ty. I chwali sobie pracę XCR-a. Pod Tobą będzie pracował jeszcze lepiej ;). Zbyt miękki na pewno nie będzie. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...