skydancer Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Korba jak w temacie. Po kilku maratonach w tym roku korba złapała luzy. Czuć to przede wszystkim jak chwyci się ją przy pedale i porusza do ramy/od ramy. Czuć ewidentny luz, tak z 1-2 mm. Da się coś z tym zrobić? Czy to już raczej egzemplarz do zajechania a potem wymiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Moze byla a slabo dokrecona..? Probowales ja zdjac i obejrzec? Korba na kwadrat czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Może to po prostu luz na suporcie. Dokręć korbę i sprawdź, jak dalej jest luz to suport do zajechania i wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Korby są raczej dobrze dokręcone, za nic nie da się ich odkręcić - próbowałem, ale chyba się to skończyło zerwaniem gwintu . Korba na wielowypust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Może suport dokręcić ?? Nie wiem jak to jest u ciebie, ale u mnie w truvativie suport się dokręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.