Sztympel Napisano 18 Czerwca 2009 Napisano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie! Interesuje mnie zakup roweru Kelly's Axis. Jednak cena modelu z tego roku jest dla mnie zbyt wysoka. Chciałbym się dowiedzieć, czy można gdzieś jeszcze kupić model z poprzednich lat. Jeśli nie, to w ostateczności prosiłbym o jakąś alternatywę, w cenie do 1300 zł. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
ziomek8000 Napisano 18 Czerwca 2009 Napisano 18 Czerwca 2009 tu masz rocznik 2007 - Axis ale dalej ciut drogi , obejrzyj sobie - Scarpe jeśli jesteś zainteresowany kellys'ami ten drugi ma przerzutki na altus i alivio więc nie jest tak źle ps. Sorry nie zauważyłem że szukasz crrosa więc może -coach ?
Sztympel Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Napisano 18 Czerwca 2009 Co do linku do axisa - to jest jedynie sugerowana cena przez onet, a mnie interesuje, czy faktycznie jestem w stanie zakupić taki rower. Coach - oczywiście wchodzi w rachubę, ale najpierw spróbuje zdobyć ten starszy axis.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.