Eper Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 14 lat 101,320 km Szczegóły tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqum Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 U mnie dopiero od tego sezonu zaczęło się coś dziać, regularne jazdy, dbanie o dwa kółka i poważniejsze inwestycje. 100km padło jakiś miesiąc/dwa temu w towarzystwie kumpla na szosie i częściowo w terenie - trasą był wypad do Żywca i z powrotem tą samą drogą przez Tresną i Porąbkę spod Czechowic-Dziedzic. Patrząc przez pryzmat doświadczeń tego sezonu jestem w stanie to objechać bez zabójczego tempa w pół dnia Ostatnio co drugi/trzeci dzień bywam w Bielsku i szwędam się po Cygańskim Lesie, co wychodzi na jakieś 50km w obie strony, bez większych problemów. Teraz zmiana miejsca pobytu na miesiąc, nareszcie bliżej gór i więcej możliwości Mam 16 lat, a kręcę korbą na hardtailu bez SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelemes Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam To mój pierwszy post na forum. Mam niecałe 15 lat i przejechałem przedwczoraj 160km w tym kilka piechotą przez bagna z kolegą. Dwaj inni koledzy pojechali na około i zrobili po 170. Wszyscy jesteśmy z rocznika 95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matesz050 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ja niestety jeszcze setki nigdy nie zrobilem jedynie 60 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 a ja jestem rocznik 1990 a zrobiłem no 110 km tak gdzieś niem więcej bo nie miałem wtedy licznika...a to było po 3 klasie licealnej maturalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloz Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Zacząłem na poważnie w wieku 17 lat (około 140km) ale intensywnie nadrabiam zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ja zrobilem 102 km w wieku 13 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nigdy stówy nie zaliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 pierwsza setka w wieku ok. 23 lat - z sakwami na goralu w ramach wycieczki dookola Gotlandii. Ale tak w sumie 100km to zdazylo mi sie w karierze przekroczyc moze z 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 wieku 13 lat.... a moze i 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakeShake Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Heh..Tak się teraz zastanawiam i wychodzi na to,że obecnie a dokładnie 29 maja na Maratonie Kaszeberunda przejechałem życiowy dystans 124 km na szosówce,mając lat 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boney Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 a ja uwaga: wiek 21 lat... niejezdzilem za czesto na rowerze a jak juz to niewiecej niz 60km... troche przycisnalem ostatnio i wyrwalem moj rekord na 160km od razu 2tygodnie kaca rowerowego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alverek Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Na początku sezonu zrobiłem jakieś 150 km w piekielnym słońcu, mieszanym terenie: półtora metrowej trawie, dzikimi zwierzętami... przy czym większość czasu to było szukanie szlaku pieszego z mapą w ręku oraz błądzenie, zajęło mi to z 16 godzin. Aż mi się śniło, że dalej jadę kac rowerowy z 2 tygodnie... przygoda na całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarathos Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Po komunii, jak dostałem Jubilata. Kumpel też i wyrwaliśmy się "w trasę". Rodzice niemal na policję zgłosili zaginięcie, tyle nas nie było, ale ponad setkę zrobiliśmy. Później już rzadko przekraczałem ten dystans (tyłek pamiętał co było za pierwszym razem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missolini Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Moje największe dystanse: Pierwszy rekord: 100.15km, czas: 3h:16min, średnia 30.66km/h ( robiłem pętle nie daleko domu ) Następnie został pobity na: 136.56km, czas: 4h:45min, średnia 28.75km/h ( pojechałem obejrzeć TdP do Koniakowa na premię górską ) I aktualnie największy dystans: 171km, czas: 6h:14min, średnia 27.43km/h ( trasa na Słowację do miejscowości Bobrov ) Wszystko zrobione w wieku 16 lat, w przyszłym roku chcę zrobić przynajmniej 200km ( może być i 300km ) w jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteRaven Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Łoj bardzo późno bo jakoś w wieku 20lat trasa Jaworzno - Wadowice i z powrotem. wcześneij to tylko tak koło 30 - 50 km dalej się nie zapuszczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus25 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja w wieku 17 lat przejechałem pierwszą trasę powyżej 100km a jednocześnie powyżej 200, dokłdnie 212km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GozDD Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dokładnie dzisiaj w wieku 16 lat 150km w MTB, podczas deszczu z czego 50km w terenie. Pomijając, że tak naprawdę zacząłem od tego sezonu jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatchris Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ok 110-120km w wieku hmm 9-11 lat już nie pamiętam mam zdjęcia z tej wycieczki razem z ojcem z Sulechowa do Międzyrzecza na porządne zwiedzanie MRU. Niezapomniana wycieczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulbi Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Pierwsze 100km dokładnie dziesięć wiosen temu, na góralu z supermarketu. Więcej na moim blogu Z roweru została tylko zardzewiała rama:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja pierwszą setkę przejechałem w wieku XX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Szczerze, to nie wiem czy kiedykolwiek zrobiłem w jeden dzień więcej niż 100km, nie zastanawiałem się nad tym nigdy, poprzedni licznik kupiłem sobie na komunię ale traski z tatą robiliśmy dopiero parę lat później i wtedy byłem zachwycony jak zrobiliśmy ok. 60-70 ale licznik już nie działał. A teraz? 50, 60, 70 na pojedynczych wycieczkach, czy w ciągu dnia przekroczyłem setkę nie wiem, już wyrosłem z jeżdżenia dla przekręcenie licznika, mój pierwszy licznik potrzebował 999km ale z tego co pamiętam szybciej się popsuł Chciałem tysiaka mieć w tym sezonie na liczniku, taka ładna liczba ale niedawno Sigmę zakupiłem i nie wiem czy do zimy dobiję te 700km, w sumie to tylko 10 wycieczek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gagarin40i4 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ja dopiero w tym roku (20 lat) zrobiłem ponad 100km jakies 113km ale wszystko po asfalcie, chociarz po wsiach to czasamiw lesie sa równiejsze drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumle96 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 ja 120 Bydgoszcz-Inowrocław w lipcu 14Lat na Delcie 301 dynamics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ooooooo! ja 117 km też bydzia-Inowrocek ale na Kandsie 1100 wiek 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.