Skocz do zawartości

[wspolne zamowienie] Olej Rohloff

bros

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym się zapisał na jakieś 100ml do testu a jeśli mi się spodoba to ew. dokupiłbym jeszcze 50ml

Oczywiście bez przesyłki odbiór w Gliwicach i najlepiej w buteleczce po wodzie utlenionej (mogę dostarczyć własną).

Napisano

dobra jak co moge to wziąc na siebie :P potem sie zgadamy w jeden dzień lub każdy osobno i sobie zrobie wycieczke do gliwic lub spotkamy sie w połowię. Jak ktoś będzie chciał wysyłkę to będzie wysyłka :P

Napisano

Housik mało ludzi tu zagląda więc tak szybko nie uzbieramy ludzi na cały litr. Na razie z tego co widzę mamy chętnych na jakieś 300-450ml. Ja na twoim miejscu zamówiłbym puchę już teraz a pozostałą ilość rohloff'a wystawił na forumowej giełdzie.

Tak jak pisałem 100ml biorę jeśli będzie kosztowało ok 20zł, a nad 50ml następnymi się zastanawiam.

Pozdrawiam

Napisano

Miałem nadzieję, że znajdzie się więcej osób :) ale chyba rzeczywiście więcej nie uzbieramy :( można zapytać w ogólnym wątku odnośnie Rohloff'a. Tam ludzie też zbierają zamówienia. Jeżeli ktoś się zadeklaruje, że będzie to rozsyłał na Polskę to ja nie mam nic przeciwko ;) Myśle, że na giełdzie też by poszło.

Napisano
rol. przy finishu to szajs <_<

W takim razie gdzie tu opłacalność?

Rohloff-100ml-21zł

Finish line 120ml-25zł

Finish minimalnie droższy a lepszy?

Napisano

cholera co ja napisałem!!!! miało być że finish to szajs przy rohloff

dobra to dogadajcie sie kto co tam bedzie brał. najlepiej po 100ml minimum bo będzie problem za flaszeczkami zeby nie było extra kosztów.

Napisano

Housik u mnie drobna korekta biorę 100ml (dostarczę własną buteleczkę) a drugie 100ml rezerwuje bo kryzys w mojej kieszeni nastał i nie wiem czy mi kasy starczy :D (jeśli będę rezygnował informację umieszczę w tym temacie)

Jaka będzie dokładna cena 100ml?

Napisano

bros ten "cylinder" jest dość twardy i nie da się go tak łatwo ścisnąć, dozowanie będzie bardzo kłopotliwe.

Taniej można kupić buteleczkę z wodą utlenioną też 100ml a koszt niższy i dozowanie będzie nieporównywalnie łatwiejsze.

Napisano

więc na razie to wygląda tak:

Raymanol - 2x 100ml

bros - 100ml

jasiu32 - 100ml

iras76 - 100ml

z moich stron - 2x 100ml

ktoś jeszcze? PISAĆ NA PW bo zamawiamy!

[edit] napisąłem do centrumrowerowe ile będzie trzeba czekać bo nie maja na stanie. Jutor dam odp.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Jest może ktoś chętny, na ponowne zamówienie litrowego Rohloffa ? Cena za 50ml na allegro skutecznie odstrasza ;) Ja byłbym chętny na 2x 100ml

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...