Ecia Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szukałam, ale zdaje się, że nikt jeszcze nic nie napisał - zapytuję zatem: czy ktoś miał już styczność z tym sklepem: http://www.ciclosportjj.pl/? Na Allegro występują jako CICLO_SPORT_JJ. Jakie wrażenia z przebiegu transakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kupilem tam wlasnie korbe xtr. Przyslali korbe "oryginalne opakowanie" ale bez klucza ktory normalnie jest zawsze w zestawie (TL-FC35) za to dołączyli klucz do wkrecania misek lozysk suportu (TL-FC32). To ZUPELNIE inny (popularny) klucz wiec widze ze zabieg byl celowy. (Tym bardziej ze na fotce sklepowej jest ten brakujacy klucz.) Na razie cwane gapy nie odbieraja telefonow - powalcze znow jutro i dam znac jak poszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dodzwonilem sie i wlascicielka sklepu, po krotkim namysle, zapewnila ze dosle mi brakujacy klucz. Jak twierdzi w zestawach ktore sama zakupuje go nie daja ostatnio. Poczekamy zobaczymy... (jak dosle to dam znac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Juz drugi tydzien czekam na obiecana przesylke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Dzis doszedl obiecany (brakujacy) klucz na koszt sklepu wiec z czystym sumieniem POLECAM Ciclo-Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kupiłem u nich kasete XT i lancuch XTR. paczka doszla w 2 dni od wyslania. Bardzo polecam ten sklep ( nawet dostalem dlugopis z wygrawerowaną nazwą sklepu :):) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 kupiłem u nich korbę slx szybko, sprawnie się odbyło. sklep będzie można ocenić po roku pewnie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.