Skocz do zawartości

[wyścig] Bratian k. Nowego Miasta Lubawskiego 27.06.2009

ulvgar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A w wynikach gdzie reszta zawodników. Jest tam tylko 26 osób a startowało 120. Gdzie pozostałe 94 osoby.

Zmień arkusz na dole na Mega

Napisano

Widocznie musisz przestaić w Exelu - podświetl sobie całą kolumnę a następnie wejdź w format - formatuj komórki - liczby zmień kategorię z ogólne na czas

jeżeli twój numer to 214 twój czas 03:21:29

Napisano

Na stronce jest pełne zestawienie wyników w kategoriach wiekowych i Open. Niedługo pojawi się klasyfikacja generalna Czterech Pór Roku, a reszta zdjęć powinna być dziś wieczorem ;)

Napisano

Admin fotki już dostał (ok. 400 zdjęć) więc ich pojawienie się na stronce to kwestia czasu. Międzyczasów nie będzie, nikt tego nie zapisywał. Ja swoje z początku chciałem zapamiętać ale po pierwszej awarii straciłem chęć :woot:

Napisano

przed startem padły mi baterie w opasce od pulsometru. . . szkoda, że nikt tego nie zapisywał. Ok to czekamy na resztę fotek, teraz już wiem, że muszę mieć ze sobą nawet zapasową baterię do pulsometru :woot: . . .

Napisano
przed startem padły mi baterie w opasce od pulsometru. . . szkoda, że nikt tego nie zapisywał. Ok to czekamy na resztę fotek, teraz już wiem, że muszę mieć ze sobą nawet zapasową baterię do pulsometru :woot: . . .

jeśli za rok trasa będzie taka sama to pojade z dwoma kamerami pofilmować i zrobić filmik, oczywiście w HD

Napisano

Jeśli ktoś jest zainteresowany to może podać mi nr do wyszukania i sprawdzę czy się coś znajdzie :woot:Pulse, mam tę funkcę w pulsometrze (Sigma PC-15) ale nigdy jej nie używałem więc nie chciałem skusić. Jak to to się włącza i używa? Wyliczy średnie tętno z wyścigu?

Napisano

Srednie tetno z wyscigu to wyliczy pulsometr za 20zl.

Nie mam sigmy, wiec musisz sie sam pobawic z ta opcja. Sluzy ona do

rejestrowania danych z pewnego wycinku, idealna na takie zawody.

Funkcja lap polega na tym, ze jedziesz wlaczasz kolko i masz zapisane

pierwsze kolko, pozniej gdy znowu wlaczasz kolko masz zapisane drugie

itp itd. Zazwyczaj zapisywany jest czas kolka, hravg, hrmax, itp.

Napisano

Jeśli potrzebujesz konkretnych zdjęć to podaj nr i e-mail a Ci je znajdę. Łukasz nie zajmuje się wyłącznie tą stroną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...