Bikercwa Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A w wynikach gdzie reszta zawodników. Jest tam tylko 26 osób a startowało 120. Gdzie pozostałe 94 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A w wynikach gdzie reszta zawodników. Jest tam tylko 26 osób a startowało 120. Gdzie pozostałe 94 osoby. Zmień arkusz na dole na Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A jak się odczytuje te czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 U mnie są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja mam czas 0,13992. I jak to mam odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sark1 Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Widocznie musisz przestaić w Exelu - podświetl sobie całą kolumnę a następnie wejdź w format - formatuj komórki - liczby zmień kategorię z ogólne na czas jeżeli twój numer to 214 twój czas 03:21:29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Masz w pdf Bratian_2009.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ok. Już mam. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ok a kiedy będzie reszta zdjęć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na stronce jest pełne zestawienie wyników w kategoriach wiekowych i Open. Niedługo pojawi się klasyfikacja generalna Czterech Pór Roku, a reszta zdjęć powinna być dziś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No i zdjęć nie ma . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Fotograf ich jeszcze adminowi strony nie podrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 NO to jeszcze poczekam , a co z czasami poszczególnych okrążeń? Będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Admin fotki już dostał (ok. 400 zdjęć) więc ich pojawienie się na stronce to kwestia czasu. Międzyczasów nie będzie, nikt tego nie zapisywał. Ja swoje z początku chciałem zapamiętać ale po pierwszej awarii straciłem chęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 polecam licznik/pulsometr z funkcja "lap" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 przed startem padły mi baterie w opasce od pulsometru. . . szkoda, że nikt tego nie zapisywał. Ok to czekamy na resztę fotek, teraz już wiem, że muszę mieć ze sobą nawet zapasową baterię do pulsometru . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 przed startem padły mi baterie w opasce od pulsometru. . . szkoda, że nikt tego nie zapisywał. Ok to czekamy na resztę fotek, teraz już wiem, że muszę mieć ze sobą nawet zapasową baterię do pulsometru . . . jeśli za rok trasa będzie taka sama to pojade z dwoma kamerami pofilmować i zrobić filmik, oczywiście w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 te kamerki to na rowerze oczywiście ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jeśli ktoś jest zainteresowany to może podać mi nr do wyszukania i sprawdzę czy się coś znajdzie Pulse, mam tę funkcę w pulsometrze (Sigma PC-15) ale nigdy jej nie używałem więc nie chciałem skusić. Jak to to się włącza i używa? Wyliczy średnie tętno z wyścigu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 te kamerki to na rowerze oczywiście ?:> raczej stacjonarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Srednie tetno z wyscigu to wyliczy pulsometr za 20zl. Nie mam sigmy, wiec musisz sie sam pobawic z ta opcja. Sluzy ona do rejestrowania danych z pewnego wycinku, idealna na takie zawody. Funkcja lap polega na tym, ze jedziesz wlaczasz kolko i masz zapisane pierwsze kolko, pozniej gdy znowu wlaczasz kolko masz zapisane drugie itp itd. Zazwyczaj zapisywany jest czas kolka, hravg, hrmax, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Coś nie widzę pospiechu ze wstawieniem tych zdjęć na stronę . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jeśli potrzebujesz konkretnych zdjęć to podaj nr i e-mail a Ci je znajdę. Łukasz nie zajmuje się wyłącznie tą stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie, chciałem ogólnie pooglądać, bez nerwów proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.