traffic7 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Mam taki problem nosze się z zakupem drugiego roweru. Warunki brzegowe: Przeznaczenie maratony u G&Golonki + wycieczki (jakieś 3000km rocznie całość) Rozmiar ramy 17-17,5" większa być nie może (już nawet 17,5 zdaje się być mi troszeczkę za duża). Biker: Wzrost 172 (ale krótkie nogi Waga 65-70kg Waga roweru ? jak najmniejsza może 10,5kg? Przez ten rozmiar ramy trochę odpada np giant, merida itp na razie po poszukiwaniach nie znalazłem nic powalającego w cenach 5000-6000zł Wstępnie się nastawiłem że poczekam do września może coś potanieje na koniec sezonu. Chętnie jednak przeczytam sugestie szanownych forumowiczów. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jeśli nie spodobały się tobie gotowe rowery, to może spróbuj coś poskładać we własnym zakresie, z takim budżetem śmiało możesz złożyć rower o wadze poniżej 10kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 witam. udało mi się złożyć taki owaki sprzęt w tych granicach pieniężnych tylko nie wiem czemu nie mogę dać załącznika jak coś to pw lub gg 4239324 jeśli w ogóle cie to interesuje waga 9739g cena 5519zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porsche123456 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja ze swojej strony polecam Lrossa Level A10 2010, naprawde potezny rower, praktycznie nie do zdarcia (jezeli bedzie uzywany zgodnie z przeznaczeniem) POLECAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 mbike renegade evo za 4999 ? Do tego 1000 zł na jakieś fajne kółka i jak dla mnie sprzęcik cud miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoscar Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Tak jak pisali poprzednicy. Mbike Renegade Evo lub Kross A10. Tutaj masz Krossa na wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.