neroxon Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Pare dni temu zalicytowałem ten oto rowerek na allegro: http://www.allegro.pl/item650085820.html Nie jestem jednak pewien czy całkowicie dobrze zrobiłem, dlatego chcę zapytac się o to kogoś bardziej doświadczonego ode mnie;D Dodam, że to mój pierwszy taki rower i swój wybór kierowałem jedynie "intuicją" i drobną obserwacją z allegro. PZDR
Vego5 Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Dla mnie to rowerek nawet jest spoko. Dopiero zacząłem jeździć w streecie chyba sie okazja trafiła że za 560 zł taki rowerek kupiłeś. Dla początkującego myśle że powinien być dobry
amoniak Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Z tego co widze po amorze i kilku innych częściach to TEN SPRZĘT DOSTAŁ SPORO W (_|_) 560zł - hmm ewidentnie sprzęt używany ale pytanie w jakim stopniu jest on zużyty.
neroxon Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Napisano 15 Czerwca 2009 Z tego co widze po amorze i kilku innych częściach to TEN SPRZĘT DOSTAŁ SPORO W (_|_) 560zł - hmm ewidentnie sprzęt używany ale pytanie w jakim stopniu jest on zużyty. No przekonamy się za pare dni jak juz dojdzie przesyłka, w jakim będzie stanie. Mam nadzieje, że w nie najgorszym:D No ale w sumie za taką kase.... Troche jeszcze zainwestuje i powinno być ok.
neroxon Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 Rowerek już doszedł. Jego stan oceniam na dobry. Troche obdrapany, ale spodziewałem się czegoś gorszego. Amory ładnie pracują, rama nie popękana i nie spawana. Koła nie pokrzywione, opony prawie nówki. Jedynie stery do wymiany i jedno łożysko suportu. Pasuje wymienić również jedno łożysko w przednim kole, bo stare powoli się kończy. A tak poza tym to fajny rowerek za niewielką kasę. Po zakupie musiałem wyczyścić mu wszystkie łożyska i części ruchome, bo wszędzie był bród i piasek. No ale teraz jest już ok. Także w sumie widze, że to był naprawde okazyjny zakup. PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.