Skocz do zawartości

[rower] Dartmoor street style za 560 -opłaca się?

neroxon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pare dni temu zalicytowałem ten oto rowerek na allegro:

http://www.allegro.pl/item650085820.html

Nie jestem jednak pewien czy całkowicie dobrze zrobiłem, dlatego chcę zapytac się o to kogoś bardziej doświadczonego ode mnie;D Dodam, że to mój pierwszy taki rower i swój wybór kierowałem jedynie "intuicją" i drobną obserwacją z allegro.

PZDR

Napisano

Dla mnie to rowerek nawet jest spoko. Dopiero zacząłem jeździć w streecie chyba sie okazja trafiła że za 560 zł taki rowerek kupiłeś. Dla początkującego myśle że powinien być dobry :voodoo:

Napisano
Z tego co widze po amorze i kilku innych częściach to

TEN SPRZĘT DOSTAŁ SPORO W (_|_)

560zł - hmm ewidentnie sprzęt używany ale pytanie w jakim stopniu jest on zużyty.

No przekonamy się za pare dni jak juz dojdzie przesyłka, w jakim będzie stanie. Mam nadzieje, że w nie najgorszym:D No ale w sumie za taką kase.... Troche jeszcze zainwestuje i powinno być ok.

Napisano

Rowerek już doszedł.

Jego stan oceniam na dobry. Troche obdrapany, ale spodziewałem się czegoś gorszego. Amory ładnie pracują, rama nie popękana i nie spawana. Koła nie pokrzywione, opony prawie nówki. Jedynie stery do wymiany i jedno łożysko suportu. Pasuje wymienić również jedno łożysko w przednim kole, bo stare powoli się kończy. A tak poza tym to fajny rowerek za niewielką kasę. Po zakupie musiałem wyczyścić mu wszystkie łożyska i części ruchome, bo wszędzie był bród i piasek. No ale teraz jest już ok. Także w sumie widze, że to był naprawde okazyjny zakup. PZDR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...