Szati Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie. Czy ktoś posiada, posiadał ramę No Saint Luzifer Rozglądam się teraz za kupnem odpowiedniej ramy a ta rama mi się spodobała. Głównie jej waga, ale boje się trochę, ze mi się złamie,ponieważ jest lekka. Wydawajcie proszę swoje opinie na jej temat. Chciałbym mieć lekki rower i dlatego zależy mi na lekkiej ramie, ale nie mam też za dużo pieniążków. Może ktoś z Was ma jakieś świetne rozwiązanie?
Pulse Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 popytaj na light-bike. Gdzies widzialem taka peknieta, ale kazda rama moze peknac. Powiedz ile wazysz? Sama lekka rama nie wystarczy jak reszta bedze ciezka. Z drugiej strony polaczenie tanio i lekko to niezbyt trafny wybor jak chcesz duzo jezdzic.
meXy Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Śmiało, jeśli nie ważysz powyżej 90kg, to ją bierz.
Szati Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Napisano 15 Czerwca 2009 Mam 77,2 kg przy wzroście 182 cm. Osprzęt mam lekki głównie xtr,ale i tak cieżko jest zejść poniżej 10kg. Nie mam dużo pienieniędzy, bo chciałem tarcze na przód założyć, bo na v-brake sie zawodze poza tym i tak nie kupie ramy za wiecej niz 1500zł różnica kilku gramów a dobrze wiemy, ze różnica cenowa jest ogromna..
ukaniex Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 Również się nad nią zastanawiam, tylko jestem jakieś 15kg lżejszy .
Szati Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Napisano 16 Czerwca 2009 No widzisz.. ja to mam straszny dylemat... Boje sie troche ze mi sie złamie jak bedę jeździł po górach... http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=5382&sid=cc4fee300d013c8cbd3380ba28868aec Tutaj jest link do light.bike gdzie jest mowa o tej ramie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.