Skocz do zawartości

[Rama rowerowa] No Saint Luzifer.

Szati

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. :D Mam pytanie. Czy ktoś posiada, posiadał ramę No Saint Luzifer Rozglądam się teraz za kupnem odpowiedniej ramy a ta rama mi się spodobała. Głównie jej waga, ale boje się trochę, ze mi się złamie,ponieważ jest lekka. Wydawajcie proszę swoje opinie na jej temat. Chciałbym mieć lekki rower i dlatego zależy mi na lekkiej ramie, ale nie mam też za dużo pieniążków. Może ktoś z Was ma jakieś świetne rozwiązanie? :P

Napisano

popytaj na light-bike. Gdzies widzialem taka peknieta, ale kazda rama moze peknac. Powiedz ile wazysz? Sama lekka rama nie wystarczy jak reszta bedze ciezka. Z drugiej strony polaczenie tanio i lekko to niezbyt trafny wybor jak chcesz duzo jezdzic.

Napisano

Mam 77,2 kg przy wzroście 182 cm. Osprzęt mam lekki głównie xtr,ale i tak cieżko jest zejść poniżej 10kg. Nie mam dużo pienieniędzy, bo chciałem tarcze na przód założyć, bo na v-brake sie zawodze poza tym i tak nie kupie ramy za wiecej niz 1500zł różnica kilku gramów a dobrze wiemy, ze różnica cenowa jest ogromna..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...