Mod Team Puklus Napisano 15 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2009 Witam moj stary amor juz umiera ze starosci i porac przejsciowo cos kupic i mysla nad XCR'em. Waze ok 65kg i pytanie czy bedzie dobry? nie za twardy nie za miekki ?? Wiem ze jest sporo odmian tego amorka, wszystkie sa mniejwiecej takiej samej twardosci ??
Paweel Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Kolega ma od roku XCR DA chyba waży podobnie co ty i mu sie podoba w miarę dobrze jest. Ale muszę go trochę zjechać (xcr) Wczoraj go rozebraliśmy 2 tygodnie po błotnistym maratonie bo zaczął po tym błocie strasznie mulić. - w jednym miejscu na goleniach trochę rdzy - wypłynęło trochę rdzawej wody - ślizgacze są chyba z plastiku ( tak mi sie wydaje spieszyliśmy się w najblizszych dniach rozbieram go znowu to zobaczę) Ale za ta ceną to w miarę spoko
pawel1315 Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Kolega ma xcr 120 mm, waży ze 100 kg i też jest spoko
Micusek Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Ja waże z 55 kg ,może troche mniej . Amorek mógłby być trochę miekszy ,ale to nie z myślą o takich hobbitach jak ja robi się takie amortyzatorki Ogółem amorek spoko . Męcze go tak ,że chyba za pół roku będę musiał zmienić na coś innego ;P . Przejechane ma z 70 km ,wiec w sumie to nei mogę o nim się rozpisywać ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.