Epic89 Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ja mam 12% ja mam 12% widże że chłopaki namieszały, czyli że co teraz mam 7%...? troszkę mi to bezprawiem śmierdzi anulowanie bezterminowego opustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin13 Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dostałem maila ze sklepu dot. przedwiosennej wyprzedaży. Może to kogoś zainteresuje i znajdzie coś ciekawego dla siebie. http://www.cyklotur.com/home/530/ftp/user/gfx/przedwiosnie_2011.pdf?utm_source=newsletter&utm_medium=20110222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nędza na stronie Cykloturu. Zimowe sprzątanie czy wiosenne wietrzenie. Większość asortymentu na zamówienie. Po połączeniu Kwiatowej z Ptasią asortyment zamiast się poszerzyć to jakby pocieniasił się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bieda im do oczu zajrzała? Chociaż nie mogę narzekać, zamawiałem u nich adapter i mocowanie zacisku do adaptera - sprawę załatwili w 5 dni (z czego w piątek zrobiłem zamówienie, więc po drodze był weekend). Może na wiosnę się zatowarują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 tez nie narzekam,zamowilem kasete xt,do 10 dni czekania,5 czekalem a cena...180 a u rybaczewskiego 240...jak tu narzekac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winters Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 co do cyklotouru to wydaje mi się że mają jakieś problemy, po pierwsze w celu ułatwienia życia klientom otwiera się kolejny sklep a nie przenosi na jakieś zadup.... po drugie jeszcze nie byłem na ptasiej ale mają napisane na stronie, że cena w sklepie stacjonarnym może być inna niż w internetowym :| to mi się nie podoba... po zamknięciu oddziału na kwiatowej poszukałem innego sklepu w centrum i znalazłem na ul. Piekary (nazwy sklepu nie widać, ale w internecie znalazłem Kastor - Bike) - sklep schowany w głębi parkingu ale miło się zaskoczyłem przerabiałem swój rower na grupę Deore wyliczyli mi cene +- 100 zł taniej niż w Cykloturze to jeszcze mają promocję, że przy zakupie Shimano powyżej 200 zł montują to gratis nie mieli wszystkiego na miejscu, ale jak się robi u nich większe zamówienie to szybko sprowadzają ja miałem w 2 dni rower gotowy do jazdy co do ceny można się z nimi dogadać i nie potrzeba do tego karty rabatowej więc jeśli ktoś szuka dobrego sklepu w centrum, to ja polecam ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Co do informacji nt. mozliwej innej ceny, w sklepie stacjonarnym, to ta cena bedzie WIEKSZA! o duuuzy % Przykladowo lancuch XT na stronie 70zl, sklep 92zl Tlumaczenie tego faktu przez sklepj jest jasne i klarowne, koszty ich zjadaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszej Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 witam, mam pytanie, czy ten kody rabatowy z newslettera mógłby mi ktoś użyczyć, skoro jest do uzytku wielokrotnego ? robie zakupy na ok 400-500 zł, zatem przydałoby się zaoszczedzic chociaz te 2-3 dyszki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Mam maksymalny rabat w cykloturze (stare 12%) jeśli macie jakieś grubsze zamówienie, piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 nawiązując do sklepu przy ul. Kwiatowej, powstał tam niedawno sklep CykloPro, pracuje tam były kierownik Cykloturu przy kwiatowej. Wygląd mają ten sam tj. meble etc. rowery marki Author, z cenami nie wiem bo jeszcze nic tam nie kupiłem. Jaki sklep rowerowy polecacie blisko browaru? zależy mi bym nie musiał dojeżdzać tramwajem, ale jeżeli warto to się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.