Skocz do zawartości

[rabat] Cyklotur - kto ma rabacik u nich?

Andrew

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Bieda im do oczu zajrzała?

Chociaż nie mogę narzekać, zamawiałem u nich adapter i mocowanie zacisku do adaptera - sprawę załatwili w 5 dni (z czego w piątek zrobiłem zamówienie, więc po drodze był weekend). Może na wiosnę się zatowarują.

• 1 miesiąc temu...

co do cyklotouru to wydaje mi się że mają jakieś problemy, po pierwsze w celu ułatwienia życia klientom otwiera się kolejny sklep a nie przenosi na jakieś zadup.... po drugie jeszcze nie byłem na ptasiej ale mają napisane na stronie, że cena w sklepie stacjonarnym może być inna niż w internetowym :| to mi się nie podoba...

po zamknięciu oddziału na kwiatowej poszukałem innego sklepu w centrum i znalazłem :) na ul. Piekary (nazwy sklepu nie widać, ale w internecie znalazłem Kastor - Bike) - sklep schowany w głębi parkingu ale miło się zaskoczyłem :)

przerabiałem swój rower na grupę Deore :) wyliczyli mi cene +- 100 zł taniej niż w Cykloturze to jeszcze mają promocję, że przy zakupie Shimano powyżej 200 zł montują to gratis :D nie mieli wszystkiego na miejscu, ale jak się robi u nich większe zamówienie to szybko sprowadzają :) ja miałem w 2 dni rower gotowy do jazdy :)

co do ceny można się z nimi dogadać i nie potrzeba do tego karty rabatowej :)

więc jeśli ktoś szuka dobrego sklepu w centrum, to ja polecam ich.

witam, mam pytanie, czy ten kody rabatowy z newslettera mógłby mi ktoś użyczyć, skoro jest do uzytku wielokrotnego ?

robie zakupy na ok 400-500 zł, zatem przydałoby się zaoszczedzic chociaz te 2-3 dyszki :)

pozdrawiam

nawiązując do sklepu przy ul. Kwiatowej, powstał tam niedawno sklep CykloPro, pracuje tam były kierownik Cykloturu przy kwiatowej.

Wygląd mają ten sam tj. meble etc. rowery marki Author, z cenami nie wiem bo jeszcze nic tam nie kupiłem.

Jaki sklep rowerowy polecacie blisko browaru? zależy mi bym nie musiał dojeżdzać tramwajem, ale jeżeli warto to się wybiorę :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...