Andrew Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 Jak w temacie. Chcę troszkę zaoszczędzić przy zakupie nowego hamulca i bardzo przydałby się rabat. Jeżeli ktoś ma jakieś uprawnienia co do % to proszę o kontakt. Przewidziana NAGRODA
Rudd Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Ja też mam 6% więc jakby co to wal na gg, chętnie pomogę
Andrew Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Napisano 16 Czerwca 2009 Dziękuję za deklaracje. Okazuje się, że w cykloturze możliwości skorzystania z rabatu są bardzo ograniczone. Tzn jeżeli towar jest przeceniony (zazwyczaj z astronomicznej kwoty do normalnej) to nie można skorzystać z dodatkowego rabatu przyznanego za zakupy. 70% artykułów jest przecenionych... Już wiem dlaczego ten sklep tak chętnie przyznaje te rabaty.
Schwefel Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 To fakt ale jeżeli chodzi o ilość części zamiennych to przebijają wszystkie inne sklepy razem wzięte.
Gość R3surrection Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 wiem wiem już ich wyśmiałem za ten system rabatowy ale to dopiero od pół roku tak robią. WYrobili sobie markę to skoczyły ceny ostro i przestałem tam kupować.
piotrulek84 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Mi podpadli, bo sprzedali Rebę z uszkodzonym floodgatem. I teraz nowy amorek pojechał do Harfy a ja czekam...
SilverXC Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Ja mam w Centrum Rowerowym 4% jesli maja to co potrzebujesz to służę pomocą
koziol Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Ja mam tez 6% i niewiele brakuje do 9 ze jak coś to nic się nie wstydz Piotrulek84 ja jeszcze na nich z niczym nie narzekałem,a tak swoja droga to czy nie są oni przypadkiem też serwisem RS?
mitUSER Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Za wydane u nich pieniądze. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 300 zł otrzymują stały upust w wysokości 3%. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 1500 zł otrzymują stały upust w wysokości 6%. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 3000 zł otrzymują stały upust w wysokości 9%. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 7000 zł upust wzrasta do 12%.
michalbike Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Kumuluje się prawie wszystko, a więc zakupy przez internet, zakupy w sklepie stacjonarnym i złotówki wydane na serwis, ale tylko na sprzęt/komponenty. Sama robocizna nie jest doliczana. Pierwszy raz robiłem zakupy u nich jakieś 3 tygodnie temu, w sklepie stacjonarnym. Nic o rabacie nie wiedziałem. Następnym razem (po tygodniu) kiedy robiłem kolejne zakupy, pokazałem paragon sprzed tygodnia i kwota została doliczona, tak więc nic nie przepadnie. Trzeba tylko się upomnieć
Vantage Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Witam, gdyby ktoś był zainteresowany, to w Cyklo posiadam 12% rabatu PozdRower
mlodymisiu886 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Ja też mam u nich 6% rabatu więc jak coś to pisz. Dowiedziałem się że Cyklotur ma podnieść progi rabatowe za parę tyg. o ok. 500zł. Nie wiem czy z 3% rabatem też ale mniej więcej ma to wyglądać tak: Za wydane u nich pieniądze. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 800 zł otrzymują stały upust w wysokości 3%. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 2000 zł otrzymują stały upust w wysokości 6%. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 3500 zł otrzymują stały upust w wysokości 9%. - po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 7500 zł upust wzrasta do 12%. Więc jak ktoś ma coś u nich na oku to śpieszcie się żeby dostać rabat.
YgreK Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Odkopuje temat. Mam 5% rabat do końca grudnia na wszystkie produkty ze sklepu cyklotur. Co ciekawe, rabat działa także na produkty już objęte promocją (np. zniżka ceny). Rabat jest wielokrotnego użytku. Jeśli jest ktoś chętny pisać na PW
nieborak Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Ale za to nie sumuje się ze stałym rabatem, nietety.
slawex17 Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 jak coś to mam 6%, trochę oddalając się od tematu, cyklotur na kwaitowej zamykają i przenoszą na ptasią. chcą się skupić na sklepie przy ptasiej...
michalbike Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Tak to się ładnie nazywa. Po prostu likwidują jeden oddział i zostanie tylko Ptasia. Szkoda. Co do rabatu 5% to jest dostępny dla każdego, wystarczy zapisać się na newsletter
slawex17 Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Co do rabatu 5% to jest dostępny dla każdego, wystarczy zapisać się na newsletter no tak, ale on obowiązuje przy zakupie w stacjonarnym? chyba nie rośnie, no nie?
michalbike Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Jak podasz przy kasie to myślę, że uznają rabat. Działa to na takiej samej zasadzie co karty podarunkowe, je także podajesz przy kasie, ale oczywiście mogę się mylić. Co ma rosnąć? Albo korzystamy z tego przywileju 5%, albo ze swojego rabatu ("uzbieranego"), czyli 3%, 6%, 9% lub 12%.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.