Skocz do zawartości

[rabat] Cyklotur - kto ma rabacik u nich?

Andrew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie.

Chcę troszkę zaoszczędzić przy zakupie nowego hamulca i bardzo przydałby się rabat.

Jeżeli ktoś ma jakieś uprawnienia co do % to proszę o kontakt. Przewidziana NAGRODA :)

Napisano

Dziękuję za deklaracje. Okazuje się, że w cykloturze możliwości skorzystania z rabatu są bardzo ograniczone. Tzn jeżeli towar jest przeceniony (zazwyczaj z astronomicznej kwoty do normalnej) to nie można skorzystać z dodatkowego rabatu przyznanego za zakupy.

70% artykułów jest przecenionych...

Już wiem dlaczego ten sklep tak chętnie przyznaje te rabaty.

Gość R3surrection
Napisano

wiem wiem już ich wyśmiałem za ten system rabatowy ale to dopiero od pół roku tak robią. WYrobili sobie markę to skoczyły ceny ostro i przestałem tam kupować.

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Ja mam tez 6% i niewiele brakuje do 9 ze jak coś to nic się nie wstydz wink.gif

Piotrulek84 ja jeszcze na nich z niczym nie narzekałem,a tak swoja droga to czy nie są oni przypadkiem też serwisem RS?

Napisano

Za wydane u nich pieniądze.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 300 zł otrzymują stały upust w wysokości 3%.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 1500 zł otrzymują stały upust w wysokości 6%.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 3000 zł otrzymują stały upust w wysokości 9%.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 7000 zł upust wzrasta do 12%.

Napisano

Kumuluje się prawie wszystko, a więc zakupy przez internet, zakupy w sklepie stacjonarnym i złotówki wydane na serwis, ale tylko na sprzęt/komponenty. Sama robocizna nie jest doliczana.

Pierwszy raz robiłem zakupy u nich jakieś 3 tygodnie temu, w sklepie stacjonarnym. Nic o rabacie nie wiedziałem. Następnym razem (po tygodniu) kiedy robiłem kolejne zakupy, pokazałem paragon sprzed tygodnia i kwota została doliczona, tak więc nic nie przepadnie. Trzeba tylko się upomnieć :icon_wink:

Napisano

Ja też mam u nich 6% rabatu więc jak coś to pisz.

Dowiedziałem się że Cyklotur ma podnieść progi rabatowe za parę tyg. o ok. 500zł. Nie wiem czy z 3% rabatem też ale mniej więcej ma to wyglądać tak:

Za wydane u nich pieniądze.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 800 zł otrzymują stały upust w wysokości 3%.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 2000 zł otrzymują stały upust w wysokości 6%.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 3500 zł otrzymują stały upust w wysokości 9%.

- po dokonaniu zakupów o wartości powyżej 7500 zł upust wzrasta do 12%.

Więc jak ktoś ma coś u nich na oku to śpieszcie się żeby dostać rabat.

• 9 miesięcy temu...
Napisano

Odkopuje temat.

Mam 5% rabat do końca grudnia na wszystkie produkty ze sklepu cyklotur. Co ciekawe, rabat działa także na produkty już objęte promocją (np. zniżka ceny). Rabat jest wielokrotnego użytku.

Jeśli jest ktoś chętny pisać na PW :)

Napisano

jak coś to mam 6%,

trochę oddalając się od tematu, cyklotur na kwaitowej zamykają i przenoszą na ptasią.

chcą się skupić na sklepie przy ptasiej... :)

Napisano

Tak to się ładnie nazywa. Po prostu likwidują jeden oddział i zostanie tylko Ptasia. Szkoda.

Co do rabatu 5% to jest dostępny dla każdego, wystarczy zapisać się na newsletter :)

Napisano

Co do rabatu 5% to jest dostępny dla każdego, wystarczy zapisać się na newsletter ;)

no tak, ale on obowiązuje przy zakupie w stacjonarnym?

chyba nie rośnie, no nie? :)

Napisano

Jak podasz przy kasie to myślę, że uznają rabat. Działa to na takiej samej zasadzie co karty podarunkowe, je także podajesz przy kasie, ale oczywiście mogę się mylić.

Co ma rosnąć? Albo korzystamy z tego przywileju 5%, albo ze swojego rabatu ("uzbieranego"), czyli 3%, 6%, 9% lub 12%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...