Skocz do zawartości

[wiatrówka]na poranne chłody

fafik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam dojeżdzam do pracy 23 km jak wyjeżdzam o 6.00 rano jest jeszcze dosyć chłodno i oprócz koszulki rogelli z krÓtkim rękawem zakładam zwykłą bluzę od dresu którą podczas powrotu chowam do małego plecaczka jeśli jest ciepło ale bluza ta nie nadaje się na rower dlatego zastanawiam się nad typową cieniutką wiatrówką rowerową która skutecznie ochroni mnie przed wiatrem w letnie poranki i nie tylko a gdy jest ciepło mogę spokojnie schować ją do plecaka namierzyłem coś takiego:

http://www.sportset.pl/sklep/product_info....products_id=849

proszę o opinie czy to dobry pomysł a może macie jakieś inne propozycje byłyby mile widziane z góry dziękuję

Napisano

A jak jest z oddychalnością tych wiatrówek niby materiał oddychający ale ... ta moja propozycja ma przynajmniej siatkę po bokach

Napisano

jeżeli chodzi o oddychanie to moja jest bardzo dobra, poza tym jest bardzo lekka!

w sumie nie lubie jezdzić w kurtce ale niestety czasami trzeba - nie pocę sie nadmiernie wiec jest ok.

zauważ że różnica w cenie jest znaczna.

a jeżeli Tobie chodzi o codzienne śmiganie do pracy - to chyba lepiej kupić coś tańszego a równie dobrego.

Napisano

Dzięki panowie szczególnie tobie lukaszs zamówiłem kurtkę arizona i do tego koszulkę długi rękaw termoaktywną a przy okazji jak się zaznacza pomógł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...