malpi5 Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Witam. Poszukuję amortyzatora o skoku 100-140mm z tłumieniem powrotnym i koniecznie z piwotami. Blokadą skoku też nie pogardzę. Sam szukałem takiego amortyzatora przez bardzo długo i żadnego nie znalazłem dlatego proszę Was o pomoc. Na amora mam maksymalnie do wydania 550 zł Pozdrawiam Paweł
WojtasGCE Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 A nowy ma być czy może być używany? I skok ma być regulowany w tym zakresie czy po prostu zawierać się?
c1ach Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Zawierać się w tych wartościach to raczej nie, chyba nie ma aż takich uniwersalnych ram Tora U-turn (trochę inny, ale podobny zakres regulacji) http://www.allegro.pl/item658849759_okazja...cze_na_rok.html Możesz też szukać jakiegoś Manitou z RTWD (system regulacji skoku w Manitou) Czegoś nowego raczej nie dorwiesz (chyba że te XCR'y z regulowanym skokiem - raczej niewarto), także pozostają używki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.