hudy7 Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Witam, Posiadam od niedawna rowerek z ramą typu GT (a dokładnie GT TEQUESTA All Terra). I już tak się cieszyłem.. dopóki nie zachciało mi się montować na nim fotelika. Przeszukałem to forum.. użyłem Googli.. i nic.. Czy wszystkie foteliki pod siodło mają taką samą szerokość rozstawu prętów? bo w moim GT eliminuje to całkowicie montaż na każdej wysokości rury podsiodłowej.. ktoś ma jakiś pomysł? jakieś przejściówki? a może zapomnieć o tym mocowaniu i kupić na bagażnik? pozdr Arek
PrzeM Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Też mam Tequestę i mocowanie HAMAX bez problemu daje się zamontować. Sprawdzone w działaniu. W czym dokładnie masz problem?
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Września 2009 Mod Team Napisano 5 Września 2009 Co do fotelika na bagażnik to traktuj to jako ostateczność jeśli naprawdę już nie będzie inne opcji zamocowania hamaxa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.