Skocz do zawartości

[linka] przerwa linka bez pancerzyka

LcD1K

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W rowerachh w ktorych widziałem tak jak w moim było takie coś jak idzie linka z pancerzykiem do tylniego hamulca ;) to jak ta linka przechodzi przez srodek ramy to tam od 1 przelotki do 2 nie ma pancerza :D i ja mialem w starym pancerzyku takie aluminiowe koncowki :0 do tego mozna gdzies to kupic ? najlepiej na www.rowerek.pl i czy to jest potrzebne czy mozna bez tego ?//

Napisano

Przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz i zastanów się, czy jest to zrozumiałe. A potem sięgnij po słownik ortograficzny i zapoznaj się z interpunkcją, bo tragicznie się to czyta.

Napisano

Widzę, że tobie kropki to są potrzebne tylko do stron internetowych, a o przecinkach to chyba nigdy nie słyszałeś... Jeszcze przydałoby się popracować z Altem.

• Mod Team
Napisano

Niewiem czy u ciebie na wiesce jest jakis sklep rowerowy ale u mnie na ten przykład jest takich ze 2 w ktorych oboje sprzedawcow nie wiedza co to np. sztyca (wiem bo pytałem) ale mieli takie koncowki za 50gr chyba. Warto popytac zanim sie zamowi przez neta.

Mozna bez tych koncowek, działać bedzie tak samo ale bardziej sie bedzie brudzić i mniej estetycznie wygladac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...