LcD1K Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 W rowerachh w ktorych widziałem tak jak w moim było takie coś jak idzie linka z pancerzykiem do tylniego hamulca to jak ta linka przechodzi przez srodek ramy to tam od 1 przelotki do 2 nie ma pancerza i ja mialem w starym pancerzyku takie aluminiowe koncowki :0 do tego mozna gdzies to kupic ? najlepiej na www.rowerek.pl i czy to jest potrzebne czy mozna bez tego ?//
premier2 Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz i zastanów się, czy jest to zrozumiałe. A potem sięgnij po słownik ortograficzny i zapoznaj się z interpunkcją, bo tragicznie się to czyta.
pawel1315 Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Widzę, że tobie kropki to są potrzebne tylko do stron internetowych, a o przecinkach to chyba nigdy nie słyszałeś... Jeszcze przydałoby się popracować z Altem.
LcD1K Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Napisano 13 Czerwca 2009 oj , oj następnym razem postaram się pisać ''normalnie'' ,a teraz pomożecie?
Schwefel Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Na rowerek.pl mają tylko plastikowe, tu masz metalowe -> http://www.centrumrowerowe.pl/02003058008/...al/Produkt.aspx A następnym razem pisz po polsku.
Mod Team Puklus Napisano 13 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2009 Niewiem czy u ciebie na wiesce jest jakis sklep rowerowy ale u mnie na ten przykład jest takich ze 2 w ktorych oboje sprzedawcow nie wiedza co to np. sztyca (wiem bo pytałem) ale mieli takie koncowki za 50gr chyba. Warto popytac zanim sie zamowi przez neta. Mozna bez tych koncowek, działać bedzie tak samo ale bardziej sie bedzie brudzić i mniej estetycznie wygladac.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.