exist Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Chciałbym poprawić swoją kondycje. Czy macie jakieś pomysły na to? Mam 14 i jeżdzę na poważnie od 2 lat. Mięśnie są ok. Tylko ta kondycja. Myślałem o bieganiu po schodach. Co wy na to? Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Może zacznij od organizacji porządnej. Przygotuj sobie plan długo i krótko terminowy, pomyśl nad przygotowaniem treningu, może nawet o jakiejś diecie odpowiedniej. Analizuj, porównuj postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Po 2 latacj jeżdżenia masz słaba kondycje? Cos chyba nie bardzo było to jeżdżenie. bieganie po schodach raczej nie ma głebszego sensu. Trzeba jeździc jeździć i jeździc żeby wyrobic podstawe czyli własnie kondycje. Potem wchodzimy na wyższe poziomy. Proponuje poszukać Bibli treningu i poczytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Myślałem o bieganiu po schodach. Co wy na to? Czas który miałbyś poświecić na bieganie, lepiej zagospodaruj na poczytanie "biblii treningu kolarza górskiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ogólną kondycję możesz poprawić, faktycznie biegając - ale niekoniecznie po schodach, tylko normalnie na powietrzu Ale polecałbym robić to w zimie, gdy nie za bardzo da się na rowerze jeździć, bo teraz to strata czasu - lepiej przejeździć ten sezon do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.