izabelka5570 Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam Szukam ludzi, którzy pojeżdżą ze mną rowerkiem po pięknych okolicach Olsztyna, a z czasem może nawet dalej. Jednak uprzedzam, że nie jestem już młoda (40 lat), dlatego myślę że za profesjonalistami porostu nie nadążę Moi znajomi wolą jeździć samochodami, a nie rowerami dlatego szukam osób zainteresowanych taką formą wypoczynku na forum.[/size] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelka5570 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Fajnie, nikt się nie zgłosił na wspólna jazdę ze mną. Dzięki bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Może w Olsztynie nie ma rowerzystów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzi811 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Są są ale ja nie mogę bo niestety skręcenie ze złamaniem nadal doskwiera i nie mogę nawet na rowerku śmigać jeszcze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelka5570 Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Może w Olsztynie nie ma rowerzystów ? Może w Olsztynie nie ma rowerzystów ? Jest dużo "rowerzystów" jak jest ładna pogoda to jeżdżą, a jak jest -20 stopni to nie chcą. Nierozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Zapewniam młodszą koleżankę ,że jest wielu rowerzystów .Kiedy skończy się ta powódż zapraszam na wspólne jazdy i namawiam do startu w maratonach MTB.[na początek może być krótszy dystans]. Pozdrawiam z Olsztyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelka5570 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Zapewniam młodszą koleżankę ,że jest wielu rowerzystów .Kiedy skończy się ta powódż zapraszam na wspólne jazdy i namawiam do startu w maratonach MTB.[na początek może być krótszy dystans]. Pozdrawiam z Olsztyna. Miło mi, że ktoś konkretny się odezwał. Wiem, że jest wielu rowerzystów w Olsztynie. Będą jeździć po parku jak się ciepło zrobi. Jednak ja myślę o szlakach rowerowych wokół.Olsztyna, a krótsze dystanse tzn. ok 50 km mam już za sobą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo72 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam. jutro 20 marca o 12.00 - rozpoczęcie sezonu rowerowego - spotkanie na pętli przy jarockiej/ wilczyńskiego. do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelka5570 Napisano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam. jutro 20 marca o 12.00 - rozpoczęcie sezonu rowerowego - spotkanie na pętli przy jarockiej/ wilczyńskiego. do zobaczenia O co tam będziemy robić. Ja na swoim specu xc, tempo spacerowe ? Proszę mnie oświecić. Czy może jakaś imprezka bezalkoholowa? Pozdrawiam , ale dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dokładnie, może jakiś większy cynk co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 http://www.rowerowy.olsztyn.pl/imprezy-turystyczne/123-jedzie-wiosna.html http://www.kolodrom.olsztyn.pl/ W zasadzie jedno i to samo ale na wszelki wypadek podaję oba linki gdyby się któryś nie wczytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zapraszamy w sobotę 27.03.na wiosenne wietrzenie płuc z drużyną AUTOLAND RALLY TEAM OLSZTYN. Tempo jazdy umiarkowane .Miejsce zbiórki i prawdopodobną trasę podamy jutro. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Można coś więcej na temat AUTOLAND RALLY TEAM OLSZTYN ? Czekam cierpliwie na proponowan trase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Tacy sobie amatorzy. Rower traktujemy jako zdrowe hobby. No czasem startujemy w MAZOVIA MTB MARATHON LUB W SKANDIA MTB [takie zawody dla nieprofesonalistów] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Może bym się przewietrzył, zależy co to znaczy tempo umiarkowane Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie umiem powiedzieć ile to będzie w km/h ,ale będziemy jechać stałym tempem bez sprintów odjeżdżania pod górę itp.Jeżeli chodzi o trasę to nie wiem czy w lesie jest na tyle sucho ,aby w mirę swobodnie podróżować .Jeśli tak i pogoda pozwoli to fajna trasa- Jaroty Ruś Lasy łańskie Kurki i powrót drugą stroną jez. Łańskiego przez Gąglawki do Olsztyna. Napiszcie z jakich części Olsztyna jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Startujemy jutro [sobota] o 10.00. Spotkanie na stacji SHELL przy ul. Wilczyńskiego .Jeżeli będzie mocno padać to odpuszczamy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Chyba trochę za rano jak dla mnie:) Dużo osób będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Niestety godzina wyjazdu to kompromis ,a poza tym rano jest mniejsza szansa na deszcz . Myślę ,że będzie 5 osób. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simulacrum Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Nie umiem powiedzieć ile to będzie w km/h ,ale będziemy jechać stałym tempem bez sprintów odjeżdżania pod górę itp.Jeżeli chodzi o trasę to nie wiem czy w lesie jest na tyle sucho ,aby w mirę swobodnie podróżować .Jeśli tak i pogoda pozwoli to fajna trasa- Jaroty Ruś Lasy łańskie Kurki i powrót drugą stroną jez. Łańskiego przez Gąglawki do Olsztyna. Napiszcie z jakich części Olsztyna jesteście. Moje ulubione rejony do jazdy Będę częściej zaglądał do tego tematu i mam nadzieję, że któregoś razu uda mi się do Was dołączyć (niestety na co dzień studuiuję w Toruniu) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zaproszenie nadal aktualne. Prawdopodobnie startujemy o 11.00. ze stacji SHELL ul Wilczynskiego. Pozdrawiam Zaproszenie nadal aktualne. Prawdopodobnie startujemy o 11.00. ze stacji SHELL ul Wilczynskiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simulacrum Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Można prosić o więcej szczegółów? Tzn. orientacyjnie jakie rejony, długość trasy, tempo Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warmiak Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam i potwierdzam godz. i miejsce startu.Trasa wg. ostatnich ustalen to Olsztyn Gaglawki Dorotowo Mojdy Kręsk Uniszewo Guzowy Piec .Powinniśmy dojechać w okolicę Starych Jabłonek.Tempo jazdy ? Damy rade Pozdrowienia i zapraszam wszystkich chętnych na przedwielkanocne gubienie kalorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izabelka5570 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich Myślę, że powinnam uściślić parę rzeczy. Jak widać temat na forum założyłam w czerwcu 2009. Od tego czasu rowerem praktycznie jeżdżę na odzień. Byłam też rowerkiem w paru miejscach pod Olsztynem, tzn. Klewki, Bukwałd, Gietrzwałd,Brąswałd, Jezioro Kilarskie itp. Mam już jakieś tępo jazdy, i pomimo moich 40 lat nie jest spacerowe. Więc niedzielnym rowerzystom,dziękuję. Wolałabym mniejszą grupę ludzi, wtedy łatwiej można się dogadać co do trasy i terminu. W razie czego proszę o kontakt na gg. Starty w zawodach mnie nie interesują wolę się sprawdzać sama ze sobą, ale lubię pooglądać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie bardzo skumałem o co chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.