pawel88 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Wątpię, żebym kogoś jeszcze przyprowadził, tu na forum też nie widzę wielkiego odzewu. Proponuję spotkać się w niedzielę o 12:00 przy kościele na rogu ulic Wilczyńskiego i Jarockiej (link). Zawsze mam ze sobą mapę okolicy, więc trasę możemy ustalić na miejscu, myślę o 50-80km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 ok ja się piszę ale będę na mtb ale damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel88 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Pewnie, że damy radę. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 no i po jeździe było parę km (70) tępo spokojne bo więcej było rozmów niż kręcenia ale ciągle do przodu. szkoda że była nas tylko 2 ale mamy nadzieję że może ktoś jeszcze się znajdzie i będzie wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Tempo panie Wysocki, tempo(a nie tępo) !!! W ten weekend jadę jeszcze do firmy - zakończenie sezonu, zabieram moje ciuchy no i cabrioleta Od tygodnia mnie trzyma jakieś choróbsko ale powinno byc dobrze. Co weekend moja żona jeździ na szkolenia/kursy/zajęcia aplikacyjne i inne takie tam do stolicy regionu więc mamy spore szanse na spotkanie. Teraz Team Augustów ma dwóch przedstawicieli na Warmii józek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Józek zaszalejemy ty znasz trasy ja mam czas i będzie gitara (no dobra z czasem tro nie do końca bo praca+ szkoła) ale damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Cześc wczoraj wybrałem się do Olsztyna i chciałem pośmigac sobie po okolicznych asfaltach. Coś mnie podkusiło i zajechałem do lasku miejskiego(zwiedziłem park linowy) i wpadłem na bikepark wąwóz. Park co prawda zamknięty ale obok zobaczyłem oznaczenia trasy rowerowej(bodajże rowerek w żółtym kwadracie). Mimo opon 1,5 wskoczyłem na trasę - trasa rewelacja. Kawałek po zjechaniu z mostku(w prawo) nad brzegiem Łyny natknąłem się na dwa lub trzy mosty linowe zawieszone nad rzeką. Czy orientuje się ktoś kto jest administratorem tych mostów linowych i jak wygląda wstęp? Mam swój sprzęt wspinaczkowy i chętnie bym się tam wybrał. Dalej natknąłem się na kilka hop i trasę rowerową w czerwonym kolorze tylko ten rowerzysta był trochę bardziej pochylony do przodu niż tan na mojej trasie(żółtej). Rozumiem że chodzi tu o poziomy trudności trasy. Pogrzebałem w sieci ale nic na ten temat nie znalazłem. Czy jest to gdzieś opisane bo słabo znam okolice Olsztyna. Ostatnia sprawa ustawki ludzi do XC czy to jeszcze jest aktualne? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel88 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 mrmorty, Mapki oraz krótki opis tras rowerowych otwartych w tym roku w Lesie Miejskim znajdziesz na: link Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 mrmorty, Mapki oraz krótki opis tras rowerowych otwartych w tym roku w Lesie Miejskim znajdziesz na: link Pozdrawiam Podziękowałem :-) A w kwestii tych mostów linowych nad rzeką orientujesz się może coś? Albo jakaś podpowiedź? Najwyżej przy następnej wizycie to wybiorę się do IT a przy okazji wezmę inny rower plus oponki 2,3. Piękne trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel88 Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nawet nie wiedziałem, że takie mosty istnieją. Być może dowiesz się czegoś od Klubu Wysokogórskiego: link, albo poprzez zakładkę kontakt na stronie wspomnianego parku linowego: link2. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 przy okazji wezmę inny rower plus oponki 2,3. Piękne trasy. pięknie są polecam czerwoną miejscami trzeba uważać ale w większości jest super nie taka ciężka ale i trzeba mieć odrobinę techniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Co do mostów linowych to nikt nic nie wie. Co do czerwonej trasy - Tomek pijesz do mnie? Na maratonach jeżdżę wolniej od Ciebie ale mieszkam obecnie w "bardziej górzystej" miejscowości niż Ty więc wolę technikę niż szybkośc. Jeśli znów nie zerwę jakiegoś więzadła to w następnym sezonie też zdobędę punkty dla teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Strony przynajmniej częściowo podawane w tym temacie ale na wszelki wypadek wrzucam: http://www.4r.olsztyn.pl/ http://www.kolodrom.olsztyn.pl/ http://www.rowerowy.olsztyn.pl/ - wydaje pisemko "rowerowy.olsztyn.pl" http://www.krank.pl/ - jest także forum, które obecnie jak widzę nie działa (choć piszą, że ma niedługo wrócić) ale jeszszcze z pół roku temu można było ustawić się na jakąś przejażdżkę. Do zobaczenia na trasie. Przy okazji pozdrowienia dla współziomka (w rozumieniu przedwojennym) z Suwalszczyzny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 nie pije wiem co znaczy trasa a co do maratonów to ja z Jarkiem wybieramy się na HARDCOROWY czyli MTB Chelange tam zobaczę jak u mnie z techniką myślę że bardzo pozytywnie. A przyszły sezon nie wyjadę do Niemiec to nie będę miał roztrenowania i dam więcej niż w tym a i nie zakładać się o rywalizacje moją i Jarka bo nie lubię się ścigać jak wiem że coś takiego ma miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javelin Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Już kiedyś szukałem tu kompanii do jazdy i znalazłem kilka osób, ale to była wiosna/lato i znowu zostałem sam... Czy są jeszcze na forum popaprańcy z Olsztyna i okolic, którzy pojeździliby ze mną w śniegach? Jako że dzień krótszy, temperatury niższe, a warunki trudniejsze, to tym bardziej potrzebuje "wspólnika", który by mnie motywował do ruszenia dupska z domu Trasy zdecydowanie pozamiejskie (chodniki zmniejszyły swą szerokość o 2/3, a jeździć po ulicach nie trawię), ale też bez jakiegoś specjalnego "offroadu". Ot, leśne drogi z ubitym śniegiem byłyby w sam raz. Trasy i odległości do ugadania. Tak jak poprzednio - wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - dowolne Moje GG - 8390694. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Już kiedyś szukałem tu kompanii do jazdy i znalazłem kilka osób, ale to była wiosna/lato i znowu zostałem sam... Czy są jeszcze na forum popaprańcy z Olsztyna i okolic, którzy pojeździliby ze mną w śniegach? Jako że dzień krótszy, temperatury niższe, a warunki trudniejsze, to tym bardziej potrzebuje "wspólnika", który by mnie motywował do ruszenia dupska z domu Trasy zdecydowanie pozamiejskie (chodniki zmniejszyły swą szerokość o 2/3, a jeździć po ulicach nie trawię), ale też bez jakiegoś specjalnego "offroadu". Ot, leśne drogi z ubitym śniegiem byłyby w sam raz. Trasy i odległości do ugadania. Tak jak poprzednio - wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - dowolne Moje GG - 8390694. Powiem Ci szczerze, że zimą to średnio mi się chce zasuwać specjalnie do olsztyna. Ja jeżdżę cały czas ale w obecnych moich okolicach czyli Biskupiec. Niewykluczone że w sobotę zawiozę żonkę do Olsztyna na zajęcia i mogę wybrać się gdzieś z Tobą. Może pisz w priv by nie śmiecić, może ktoś jeszcze się obudzi ze snu zimowego? Ew namiary na mnie w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0ndzi0rek Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 siemka szukam jakkies osoby ktore sa chetne pojezdzic na szosie jestem z nidzicy i szukam wlasnie kogos na jakas wspolna przejazdzke w okolicach olsztyna osobe ktora zapoznalaby mnie po tych okolicach (na razie na szosie giant w remoncie )jezeli ktos jest zainteresowany i ma paru kumpli do jazdy w zime to ja biore kolege tatus nas zawiezie do olsztyna i pojezdzimy na szosie troche pozdrawiam prosze pisac na gg 12307222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormil5 Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam, Szukam młodych i aktywnych osób chętnych do jazdy rowerem w bliższych i dalszych okolicach Olsztyna. Mam 28 lat a rowerem jeżdżę aktywnie od przeszło 3 lat - od końca marca/początek kwietnia chciałabym zacząć sezon rowerowy. Jeśli jest ktoś chętny by pokonywać bliższe i dalsze dystanse (na początek olsztyńskich okolic zapraszam). Z czasem może uda się znaleźć kompanów na dalszy wyprawy. Mam w swoim portfolio wyprawę wschodnią granicą Polski, Gotlandię-szwedzką wyspę i wiele innych ciekawych miejsc:-)naprawdę warto "poznawać świat" na 2 kółkach. Dorota.skype: dormil5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 jutro wchodzi w grę gdzieś tak od 9 -10 do 14 - 15? info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemchu Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 witam Cieszę się zę dzisiaj zarejestrowałem się na forum Spotkamy się jutro !jeździłem przy mrozie więc wiaterek i deszczyk mi nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 trochę za późno. Pisz(piszcie) na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormil5 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hej! Czy w najbliższy weekend planujecie jakiś wypad rowerowy w okolicach Olsztyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Planujemy . Szczegóły tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.