oldboy90 Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, zarejestrowalem sie na tym forum w celu poszukania chętnych (no najlepiej z wlasnie wałbrzycha, ale styka tez spoza) do wypadow. Znudziła mi sie jazda samemu, a wakacje wiec trzeba nadrabiać dystanse pozdr chętnych (walcie odpowiedzi w temacie)
Adik Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Ja mogę być chętny. Napisałem "mogę" bo nie wiem jak u mnie z wolnym czasem i jak z pogodą u nas. Ja dłuższych wypadów niż 50km i 3h raczej nie przewiduję bo na tyle mam zazwyczaj czasu i ochoty W razie czego pisz propozycje kiedy i o której, ja również mam już wakacje i śmigam niestety samemu, bo każdy bliski mi biker zawsze ma wymówkę Ps. Mogłeś się trochę bardziej wczytać w zasady regulaminu forum - założyłeś temat o złej nazwie {zabrakło ci nawiasów [Wałbrzych] - Wycieczki, szukam kompana np.}
oldboy90 Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Napisano 11 Czerwca 2009 Ok, daje ci znac na PM P.S o nawiasach przeczytalem po zalozeniu tematu, mam nadzieje ze uda sie prześlizgnąć bez usuwania go.
tobo Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 ja jestem chętny napisz na pw albo gg(jest w profilu) to się dogadamy.
Violett Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 Witam... Zapewne Wasze zaawansowanie jest wielkie w jeździe rowerem moje zas to poczatki dopiero , jezdze po Wałbrzyychu bo sama ale gdyby ktoś "wypadał" poza to jestem chętna.. Jesli nie bedzie Wam babol przeszkadzał... a i nie narzekam.. hehe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.