wiktor0410 Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, chciałbym niedługo pobić swój dotychczasowy dzienny przelot (aktualnie 108km) - chciałbym wycelować mniej więcej w 120km - spędziłem cały dzisiejszy dzień na szukaniu jakiejś trasy (~~60km w jedną stronę, zjeść coś i wracać ), ale nie mogę nic znaleźć. Może znacie jakieś fajne tereny? Mieszkam w Warszawie, na południowym-wschodzie miasta (konkretnie Falenica, Józefów itp.). Chetnie wybrałbym się na północ. Czekam na jakieś propozycje, jednocześnie sam dalej szukam. Pozdrawiam
hrabia Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 pomysł 1. jedź na północ, aż zobaczysz 60km na liczniku i potem zacznij wracać (nie ma gwarancji, że będzie ciekawa) pomysł 2. przejedź znaną Ci traskę 60-kilometrową w dwie strony proszę tego posta przypadkiem nie odbierać jako złośliwego, czy coś w tym stylu.. ale po prostu nie znam okolicy pozdrawiam
KrzYchuu Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Hmm na północ możesz np. pojechać do Twierdzy Modlin później przejechać przez Wisłę i wrócić KPN lub przez Łomianki normalnie drogą. Jak chcesz trasy to wejdź na Mój blog na bike stats z moimi trasami koło Wa-wy i po Wa-wie :]
wiktor0410 Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Napisano 11 Czerwca 2009 Na wstępie sorki za złą nazwę tematu Hm tak poszukałem, jest fajna (znana mi trasa) do Nieporętu nad Zalew Zegrzyński, potem stamtąd czerwoną ścieżką (szlak 2 linii obrony z 2 wojny) do Radzymina - byłoby ok. 55-60km w jedną stronę, coś bym zjadł z kolegą i powrót Druga opcja to jechać cały czas wzdłuż Wisły, tylko nie wiem, czy potem za mostem Grota jest dalej ścieżka. Jedyna 60km trasa jaką znam jest na Bemowo i z powrotem, ale robić 2x tą samą drogę trochę nudno... a do Radzymina bym łyknął trochę historii ^^ Twierdza Modlin będzie pewnie kolejnym celem, po nabiciu 120km Tak BTW dzisiaj wyleciałem do Józefowa do lasów... ahh pokręcić się tam, bajka Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.