Skocz do zawartości

[trasa] Czas pobić rekord - potrzebna trasa :)

wiktor0410

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym niedługo pobić swój dotychczasowy dzienny przelot (aktualnie 108km) - chciałbym wycelować mniej więcej w 120km - spędziłem cały dzisiejszy dzień na szukaniu jakiejś trasy (~~60km w jedną stronę, zjeść coś i wracać :D), ale nie mogę nic znaleźć. Może znacie jakieś fajne tereny?

Mieszkam w Warszawie, na południowym-wschodzie miasta (konkretnie Falenica, Józefów itp.). Chetnie wybrałbym się na północ.

Czekam na jakieś propozycje, jednocześnie sam dalej szukam.

Pozdrawiam :)

Napisano

pomysł 1. jedź na północ, aż zobaczysz 60km na liczniku i potem zacznij wracać ;) (nie ma gwarancji, że będzie ciekawa)

pomysł 2. przejedź znaną Ci traskę 60-kilometrową w dwie strony :D

proszę tego posta przypadkiem nie odbierać jako złośliwego, czy coś w tym stylu.. ale po prostu nie znam okolicy :)

pozdrawiam

Napisano

Na wstępie sorki za złą nazwę tematu ;)

Hm tak poszukałem, jest fajna (znana mi trasa) do Nieporętu nad Zalew Zegrzyński, potem stamtąd czerwoną ścieżką (szlak 2 linii obrony z 2 wojny) do Radzymina - byłoby ok. 55-60km w jedną stronę, coś bym zjadł z kolegą i powrót ;)

Druga opcja to jechać cały czas wzdłuż Wisły, tylko nie wiem, czy potem za mostem Grota jest dalej ścieżka. Jedyna 60km trasa jaką znam jest na Bemowo i z powrotem, ale robić 2x tą samą drogę trochę nudno... a do Radzymina bym łyknął trochę historii ^^ Twierdza Modlin będzie pewnie kolejnym celem, po nabiciu 120km :)

Tak BTW dzisiaj wyleciałem do Józefowa do lasów... ahh pokręcić się tam, bajka :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...