Bizon Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Mamy zwycięstwo .Wieszać flagi narodowe .Cóż to był za etap -pięknie pojechał Sylwek no cudownie.Już myślałem ,że nie dojedzie a tu rach ciach ciach Ech aż mi dech zaparło.Alejandro Valverde zachował się jak trzeba,nawet więcej .Ach cóż to za etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No mnie mało serce nie przestało bić jak został.. Ale jeszcze wykrzesał niewiadomo skąd resztki sił.. brawo Super postawa Valverde i dobra decyzja szefa zespołu.. no i decyzja zapadła... muszę się przejechać na Mount Vetoux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Piękny etap na naprawdę wysokim poziomie, a Sylwek ... na samym szczycie ! Piękna sprawa, tylko się cieszyć, gratulować i liczyć na niejeden taki występ albo jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Prawie się popłakałem jakby ktoś zdobył medal olimpijski tak się czułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=eeGQfdXmmsU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Przeżyjmy to jeszcze raz ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 w oczekiwaniu na kolejne party tutaj z francuskim komentem ostatnie 1,9km http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=QdW5AuIziRg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A oto co Sylwek mówi o tym zwycięstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.