ulvgar Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Piszesz o wersji 2.0"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowo3003 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Myślę, że to bez różnicy, bo uwarunkowane to jest niskim i gęstym bierznikiem charakterystycznym dla RK niezależnie od szerokości gumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1985 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Podepnę się pod temat A jak wypada porównanie Maxxis Crossmark 2.1 z Conti Raceking 2.2 Szukam opony na leśne i polne drogi, szutry, trochę piasków , korzeni itp - wyżyna lubelska. Lokalne maratony jak np. Skandia w Nałęczowie. Dodam, że jeżdżę niezależnie od warunków pogodowych, także zależy mi na w miarę dobrej trakcji w błocie.Właśnie ostatnie deszcze skłoniły mnie do zmiany opon.. Asfaltów unikam jak tylko się da, najczęściej służą mi do dojechania do trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 i to jest bardzo dobre pytanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Podpinam się do tematu. Moje pytanie dotyczy tego, czy oponka Race King 2,2 zmieści się w V-brakei? Czy jest to raczej wątpliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PauL605 Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 racing ralph 2.2 sie zmiescil avid sd7 zmierzony ralph ~54mm Wg forum race king ~56mm Roznica 2mm nie jest zbyt duza, dlatego zaryzykowalem i zamowilem race kingi Dzisiaj dotarly wiec w najblizszym czasie zaloze i zobaczymy co bedzie. Zwijana wersja 599g i 620g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.