piotrjfk Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 witam. moze ktos z Szanownych kolegow moglby sie podzielic wrazeniami z uzytkowania CilcoSport`a Cm4.2 HR. jestem raczej nastawiony negatywnie na bezprzewodowki(nie spotkalem osoby ktora bylaby w 100% zadowolona) jednoczesnie w sklepie zapewniaja mnie, iz CicloSport`y naprawde dzialaja bezproblemowo. glownie chodzi mi o ciaglasc pracy. nie chce miec czegos co bedzie dzialalo z przerwami albo pokazywalo chwilowa lub max. predkosci np:199km/h. z gory dziekuje za ewentualne opinie. pozdrawiam-piotr b.
omen Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 witam. używam go od jakiegoś miesiaca i jestem w 100% zadowolony.. wcześniej miałem sigme i mam z czym porównać. Licznik jak i pulsometr jest ok jedyne czego mi brakuje w tym modelu to brak średniego pulsu a tak to naprawdę godny polecenia, nie mam z nim żadnych problemów
piotrjfk Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Napisano 11 Czerwca 2009 witam. jeszcze raz dziekuje za wrazenia z uzytkowania. co do sredniego pulsu to dziwne, gdyz w oficjalnych materialach podaja, iz ta funkcja wystepuje. FUNKCJE POMIARU AKCJI SERCA - Aktualna akcja serca - Średnia akcja serca - Maksymalna akcja serca - Ustawielne granice akcji serca (górna / dolna) - Pamięć strefy docelowej ( czas treningu powyżej/w/ poniżej granic akcji serca) - Obliczenia optymalnego trenigu za pomocą Ciclo In Zone - Aktualne spalanie kalorii - Suma spalonych kalorii - Aktualne spalanie tłuszczy [/u] zastanawiam sie jeszcze nad modelem Ciclosport CM 4.4A HR aczkolwiek niebardzo wiem czym sie rozni od CM4.2 HR(niezbyt czytelny opis funkcji). pozdarwiam-piotr b.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.