nabial Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 znowu ja sztywniejszej korby pod noga nie mialem i jako 1. niemal nie plywa na boki...ile wazysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 72-74kg jeździłem na paru korbach i stwierdzam brak sztywności bocznej w mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 rowno wsadziles wkladki regulujace dlugosc ramion i przeciwlegle do nich plaskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) tak i tak (przeciwległe płaskie to te metalowe?) Sztywność sprawdzam również poprzez nacisk na pedał prostopadle do ramy. I na dodatek korba straciła prawie całą tą dziwną białą naklejkę - ale może to i lepiej bo teraz też nieźle wygląda. Edytowane 4 Października 2011 przez Jakubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi