Mod Team Puklus Napisano 10 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam moj znajomy w sklepie wycenił mi jedna rame Accenta na jakies 130zł, jest to nowa rama nie mam pojecia jaki to model, sprobUje sie dowiedzieć. Ma wymienny hak, jest ze stopu 7005 i jest nie malowana znaczy ma kolor aluminowy. Tylne widełki wygiete sa w S. Mam stara rame merida kalahari 500 i juz np. gwint w haku sie konczy. Opłaca sie ja kupowac ?? W sumie cena taka...no niska w sumie, co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a pod jakie stery jest ta rama ? ma ich wiecej czy tylko jedną ? cięzko wydedukowac któy to model ramy , accent obecnie ma chyba z 5 modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Wiec tak stery napweno 1 1/8 nie ma wbitych misek i ma uchwyt tylnego hamulca tarczowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.