jasiuko Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam chcialbym wyczyscic ta przerzutke ale nie wiem jak ja zdjac ? dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royalonzo21 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ale oldschool. A to nie jest poprostu na imbus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Stary sahs huret a tam w tej dziurce jest śruba na imbus 5 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiuko Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 pomoglo.imbus zadzialal.dzieki za szybka pomoc. oldschoolowe sa wlasnie piekne.mam jeszcze starego falcona (przerzutka) w drugim rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.