maxxer Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 zastanawia mnie skąd takie różnice we frekwencji. zgodnie z wynikami w Gdańsku pojechało ok. 750 osób, natomiast w informacji prasowej podanej na mtbnews jest napisane, że ponad 1100 osób. skąd taka wielka różnica? czy były jakies problemy z wynikami i az 400 osób nie zostało sklasyfikowanych. bo mnie tez na poczatku nie bylo w wynikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamL Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 zastanawia mnie skąd takie różnice we frekwencji. zgodnie z wynikami w Gdańsku pojechało ok. 750 osób, natomiast w informacji prasowej podanej na mtbnews jest napisane, że ponad 1100 osób. skąd taka wielka różnica? czy były jakies problemy z wynikami i az 400 osób nie zostało sklasyfikowanych. bo mnie tez na poczatku nie bylo w wynikach... Mnie z wyników wyszło ok. 955 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik88 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie mało też osób się wycofało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 na stronie skandii piszą że 1112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 2 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Trasa w Gdańsku była błotna i śliska więc spora częśc z rodzinnego i mini czy medio wycofało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.